Skocz do zawartości

SeoLight

LightAdder

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest możliwość usunięcia wybranego katalogu z baz wszystkich projektów? Systematycznie odrzucam niektóre katalogi jako "nie działa" "uznaj za niepotrzebne" etc. Jako, że wszystkie strony które kataloguję są z tej samej branży, muszę w każdym z projektów odrzucić ten sam katalog.

Szukałem guzika w stylu: wywal ten katalog z wszystkich list na wszystkich projektach - nie udało mi się...

...i stało się tak, że jaskinie są lepsze niż blog 30latka.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dla takich katalogów należy utworzyć grupę, np. "poza branżą" i przypisywać do niej niechciane katalogi.

Trzeba również utworzyć filtr odrzucający te katalogi i po wybraniu go na liście dodane, niepotrzebne katalogi znikną.

Wieloplatformowy półautomat do katalogowania i preclowania: SeoLight

Nowa wersja! Zobacz: SeoLight 2 - co nowego?

Jak idą postępy na Seo Light 2? Chciałbym kupić licencję ale nie wiem czy mam poczekać jeszcze trochę czy może jednak kupić jedynkę.

W programie przy niektórych katalogach nie wyświetla się captcha. Zamiast niej jest coś takiego:

75953399.png

Uploaded with ImageShack.us

Flash mam włączony. Przykłady katalogów:

https://puppyurl.com/submit.php
https://linkroo.com/submit.php
https://www.submissionwebdirectory.com/submit.php

Chciałbym prosić o poprawkę bo dużo lepszych katalogów ma takie zabezpieczenie.

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

@Dares89

Wszystkie informacje o SeoLight znajdują się na naszym forum w wątku:

https://www.seolight.pl/forum/index.php/topic,118.0.html

@Radeq

U nas wszystko działa bez problemów. Może to był chwilowy problem po stronie katalogów?

Jeśli nadal występuje, to czy działa w Firefoxie albo Operze?

Wieloplatformowy półautomat do katalogowania i preclowania: SeoLight

Nowa wersja! Zobacz: SeoLight 2 - co nowego?

• 2 tygodnie później...

Nie wiem jak idą prace nad nową wersją, ale mam 2 rzeczy w aktualnej wersji, które można by poprawić:

1) Czasami jak w jakimś projekcie otworzę np. 7-8 katalogów, to te katalogi nie ładują się do końca mimo że w oddzielnej przeglądarce bez problemu działają - pomaga wyłączenie i załadowanie ponowne katalogów

2) Przy aktualizacji bazy katalogów przydałaby się opcja, która powoduje, że katalogi w wybranych grupach nie są ruszane - mam kilka grup katalogów i ostatnio część z tych katalogów mi w ogóle usunęło mimo że z tych katalogów korzystam i musiałem znowu importować te katalogi do programu

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

• 1 miesiąc temu...

Jak dodać do seolight większą ilość adresów proxy. np 200, aby nie leciał ban w google na za sprawdzanie PR?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• 1 miesiąc temu...

Ja miałbym pytanie co do sprawdzania dodanych SeoLightem wpisów. Czy ma ktoś jakieś wskazówki, porady, może jakiś sprawdzony półautomatyczny sposób aby nie robić wszystkiego ręcznie przez wywszukiwarke katalogu.

Ja miałbym pytanie co do sprawdzania dodanych SeoLightem wpisów. Czy ma ktoś jakieś wskazówki, porady, może jakiś sprawdzony półautomatyczny sposób aby nie robić wszystkiego ręcznie przez wywszukiwarke katalogu.

• 2 tygodnie później...

Mam tego typu problem . w seolighcie nie pokazują mi się obrazki z tokenem w katalogach ? czym to może być spowodowane? dodam że mam flasha aktualną wersję i w seolighcie jest wszystko ustawione ok (obsługa java script i flash) i w przeglądarkach na tym komputerze okienka z tokenem sie wyświetlają.

Przykładowy katalog w którym nie działa captcha : bodar.com.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności