Skocz do zawartości

SeoLight

LightAdder

Rekomendowane odpowiedzi

@gielo i @muusk

Funkcje te pojawią się w SeoLight 2.

@djurek

Nie pomaga rozwiązanie podane kilka postów wyżej?

Rozwiązaniem problemu jest dodanie programu SeoLight do wyjątków w zaporze systemu Windows. Dziękuję za pomoc i polecam.

Wieloplatformowy półautomat do katalogowania i preclowania: SeoLight

Nowa wersja! Zobacz: SeoLight 2 - co nowego?

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Z przyczyn od nas niezależnych, nie byliśmy w stanie ukończyć SL 2 w planowanym wcześniej terminie początku roku 2012. Obecne plany to pierwszy lub drugi kwartał tego roku.

Trochę się przedłuża ten "pierwszy lub drugi" kwartał tego roku ;)

@ LightAdder - i jak tam prace, kiedy premiera SL2?

Rzetelne pozycjonowanie. Gwarantowane efekty.

Strategia "anty Panda & Penguin".

www.seoagent.pl

Prace postępuję, ale niestety nie tak szybko jak byśmy chcieli. Obecna data premiery to koniec lutego. W międzyczasie przygotowujemy jeszcze aktualizację SL 1, która będzie wydana dziś lub jutro.

Mam pytanie - kupiłem multikod do jednego z katalogów na wtyczce WP. Jak mogę zrobić filtr w Seolight, aby dodawać tylko do tej bazy katalogów? Próbuję przez zarządzanie bazą katalogów, stworzyłem nową bazę, dodałem adresy z tych WP-katalogów, ale jak włączam filtr, to nie pokazuje mi żadnych katalogów.

Podobny problem mam przy próbie załadowania jakiejkolwiek prywatnej listy katalogów. W okienku "Do dodania" wyświetla mi wszystkie katy i precle, a jak próbuję włączyć filtr, nie pokazuje żadnego..

• 1 miesiąc temu...

Miło nam poinformować, że długo wyczekiwana premiera SeoLight 2 odbędzie się 30. marca 2013, czyli za dwa tygodnie. Aktualizacja z obecnej wersji będzie płatna (koszt 50 zł), dlatego jeśli ktoś w najbliższym czasie planuje kupno SeoLight 1, a nie zależy mu na czasie, może się wstrzymać.

Jednak cena wersji 2 będzie wyższa (150 zł) oraz zakończona zostanie promocja dla użytkowników forum PiO, dlatego nie ma sensu czekać, bo ogólny koszt wyniesie tyle samo.

Główne nowości:

- pełna kontrola nad interfejsem: edytowanie i tworzenie pasków narzędzi, tworzenie skrótów prawie do każdej akcji, a nawet edycja menu kontekstowego przeglądarki

- możliwość wgrywania/pobierania na FTP bazy, projektów i innych ustawień

- wersja portable

- automatyczne wyszukiwanie linków do wpisów

- pingowanie linków do wpisów

Mam pytanie. Czy w programie do katalogowania i preclowania trzeba płacić za moderację wpisów ?

Ile w bazie jest precli i katalogów ?

Zarabianie w internecie z pasją --> opisuję różne programy, doradzam. 
Zbiór książek --> drukowane książki,e-booki,audiobooki
Fobia społeczna --> serwis dla nieśmiałych i lękliwych społecznie

Odpłatność za wpisy odbywa się na identycznych zasadach w porównaniu do katalogowania 'bez programu'. To jest jedynie program ułatwiający katalogowanie i preclowanie, a nie furtka do wszystkich katalogów jakie istnieją. ;)

• 2 tygodnie później...

Tak, nareszcie nam się udało :)

Zgodnie z zapowiedzią, dziś udostępniamy SeoLight 2. Główne nowości opisane są na stronie: SeoLight 2 - co nowego?.

Dotychczasowi klienci mogą zakupić aktualizację w cenie 50 zł. Najszybszym sposobem jest wybranie z menu programu "Pomoc -> Kup aktualizację do SeoLight 2". Ewentualnie można skorzystać ze strony: Aktualizacja do SeoLight 2.

Jednocześnie informujemy, że wsparcie dla starszej wersji programu będzie oferowane jeszcze przez rok, czyli do 30.03.2014. Jednak będziemy się skupiać głównie na poprawach błędów i drobnych usprawnieniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności