Skocz do zawartości

SeoLight

LightAdder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Też zaktualizowałem, faktycznie jest teraz półautomatycznym kombajnem seo'wym... ;)

Edit:

Co mi się podoba w nowościach SL2:

- kupując aktualizację możemy instalować na wielu stanowiskach PC,

- wersja portable (dla mobilnych), :)

- wrzucanie danych na FTP,

- proxy.

Lekko się spóźnili z funkcją pingowania, to już od dawna powinno być.

@ LightAdder - po dodaniu wpisu do katalogu ile razy jest on pingowany, tylko 1x ? Czy można ustawić, żeby pingować np. 3x dziennie? Jak to ogólnie z tym pingowaniem jest rozwiązane?

Zarządzanie czasem, zadaniami oraz projektami: nozbe.com/pl <baner refer.>

nozbe-ad-2.gif

• 3 tygodnie później...

Miał ktoś sytuację, że po zainstalowaniu i podaniu klucza, program zamiast się uruchomić ponownie prosi o podanie klucza i po 5 próbach poprawnie podanego klucza wyłącza się ?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

spróbuj zrobić kopie bazy i wywalić całkiem soft z dysku, i zainstaluj ponownie, jeśli nie pomoże pisz na support, możliwe że coś się po prostu posypało w sofcie.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

@mmr88

Dzieje się tak po zainstalowaniu SeoLight 2 i próbie wpisania klucza z SeoLight 1. Pod standardowym linkiem do pobrania programu jest teraz wersja 2. Jeśli ktoś chce dalej korzystać ze starszej wersji, to można je pobrać z poniższych adresów:

SeoLight 1 - windows

SeoLight 1 - linux

Wieloplatformowy półautomat do katalogowania i preclowania: SeoLight

Nowa wersja! Zobacz: SeoLight 2 - co nowego?

Miał ktoś sytuację, że po zainstalowaniu i podaniu klucza, program zamiast się uruchomić ponownie prosi o podanie klucza i po 5 próbach poprawnie podanego klucza wyłącza się ?

Mam ten sam problem. Zrobiłem kopie zapasowe, instaluję SL2, prosi o kod. Podaję kod z zakupu SL1 i kicha. Jak zdobyć kod do SL2? Czy to dodatkowo płatne czy co?

Jak zdobyć kod do SL2? Czy to dodatkowo płatne czy co?

Tak, dodatkowo płatne 50 zł brutto przejście z SL1 na SL2.

Kliknij w ten link i na dole strony masz do wyboru dokupienie aktualizacji. W polu kod podaj swój stary klucz z wersji SL1.

P.S. Podany linkt, to refer, więc dziękuje za kliknięcie. :)

nozbe-ad-2.gif

No właśnie zastanawiam się czy robić update. Bo sczerze powiedziawszy: update za 50zł to w zasadzie żaden pieniądz ale nie widzę też żadnych nowości, które potrafią usprawnić mi pracę. Może ci co mają już się wypowiedzą bo:

1. Wersja portable - kompletnie mi się nie przyda

2. Praca z FTP czy cokolwiek tam jest - również w moim przypadku nie znajduje zastosowania

3. Pingowanie - szkoda już na to wg. mnie czasu zresztą mam do tego swoje narzędzie, które napisałem w jeden wieczór.

4. Proxy chyba tam jest też obsługa po liście?

5. Modyfikowanie interface-u - ten w SeoLight 1 jest dla mnie w sam raz :)

A update-y listy i tak ponoć wg. komunikatów mam zagwarantowane jeszcze przez rok. Więc sam nie wiem w sumie. Jak oceniacie ten update?

Aktualizacje oceniam na ok., faktycznie mogły pewne funkcje być już dawno. Jestem zadowolony od kilku lat z programu, wię przejście na SL2 było oczywistością. Jeżeli autor tego narzędzia umożliwia mi zarabianie pieniędzy, czemu ja nie mam się mu odwdzięczyć. Dodatmowy atut to możliwość instalacji na wielu kompach, plus support.

nozbe-ad-2.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności