Skocz do zawartości

SeoLight

LightAdder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zainstalowałem aktualizację, ale nie zlikwidowała ona irytującego błędu dotyczącego wpisów w Seokatalogach 1.42

Wybieram odpowiednią kategorię, przez ułamek sekundy widać wypełnione pola wpisu, następnie ich zawartość jest czyszczona.

Czy mogę prosić o analizę tego problemu ?

I jeszcze jeden drobiazg "Typ wpisu" Jak ustawić wybór np na Multikody ?

Prosimy o adres przykładowego katalogu, w którym występuje ten problem (tutaj lub na PW).

Co do typu wpisu, to aktualnie nie jest to możliwe, ale mamy w planach wprowadzenie ułatwienia do pracy z multikodami, w tym automatyczny wybór typu wpisu.

Wieloplatformowy półautomat do katalogowania i preclowania: SeoLight

Nowa wersja! Zobacz: SeoLight 2 - co nowego?

Chyba z dwuch powidów ludzie tak piszą :) Dla jednych jest to przyzwyczajenie jeszcze z czasów partyjnych z minionej epoki, drudzy piszą w imieniu całej firmy, a nie tylko swoim. Nie każdy pracuje natomiast w firmie jednoosobowej hehe. Forma my bardzo dobrze sprawdza się gdy na wpisy, z różnych przyczyn odpowiada kilka osób w firmie.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Próbowałem uruchomić program ale w ogóle nie reaguje. Klikam ikonkę i nic się nie dzieje. Mam wersję portable. Na forum seolighta czytałem że ktoś miał ten sam problem (ale na XP, ja mam Win7) ale nie padło tam żadne rozwiązanie. Seolight manager odpala się normalnie. Próbowałem odpalać w różnych trybach zgodności i jako administrator. Nic nie pomaga. Ktoś ma podobnie?

@bimtuza

Odpisaliśmy na naszym forum. Zachęcamy tam kontynuować dyskusję, aby wszystko odnośnie tego problemu było w jednym miejscu.

@Predo

Aktualnie nie ma żadnej promocji.

PS:

A propo pisania w liczbie mnogiej: dobrze wyjaśnił to gielo, na forum piszą różne osoby lub często ustalamy wspólnie treść postów. Dlatego używamy liczby mnogiej, aby wyrazić stanowisko całej firmy. Wbrew pozorom nie jest jednoosobowa :)

Widzę, że jest nowa aktualizacja katalogów. Mam pytanie - czy jeśli zaciągnę nową wersję nadpisze mi ona wcześniejsze ustawienia? czyli wykasuje komentarze, oceny, grupy oraz czy przywróci do listy katalogi, które wcześniej wykasowałem bo nie spełniały moich oczekiwań?

ekreacja.png

Świadczymy usługi pozycjonowania i tworzenia stron WWW - www.e-kreacja.pl

Co do ocen, grup i komentarzy, to pozostaną one nienaruszone. Natomiast jeśli chodzi o przywracanie katalogów, to może się tak zdarzyć, jeśli uznaliśmy, że katalog jednak powinien pozostać w bazie.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności