Skocz do zawartości

SeoLight

LightAdder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No tak przeczytałem 86% wątku i widzę, że nieźle :( W końcu coś porządnego.. niech to do cholerki będzie program na serio rozwijany i najlepszy. Konkurencja na pewno trochę spanikowała ale to dobrze.

Zmiany wprowadzacie szybko i sprawnie, macie dobrych studentów :)

Czy program działa w 100% sprawnie pod Windows 7?

Jeśli ta aplikacja będzie trzymać poziom to zapłacę w przyszłości nawet o wiele wyższą cenę.

Tak program działa bez problemów na Windows 7. Można potestować demo.

Kiedy i czy zostanie wprowadzona możliwość eksportu do scv adresów wpisów łącznie z tytułami?

Byłaby to niezwykle przydatna opcja.

Opcja zostanie wprowadzona prawdopodobnie za miesiąc.

Wieloplatformowy półautomat do katalogowania i preclowania: SeoLight

Nowa wersja! Zobacz: SeoLight 2 - co nowego?

Nie wiem dlaczego nie działa opcja "moderuj katalog" w momencie, gdy dany adres nie znajduje się na liście po prawej stronie, choć znajduje się w bazie. Załóżmy, że mam na liście do dodania same INDEXU, a z palca wpisałem lub wkleiłem adres katalogu, który w bazie widnieje jako Freeglobes, przez co nie ma go na liście po prawej stronie. Chcę użyć opcji "moderuj katalog" aby zmienić w nim skrypt, ale nie da się, trzeba edytować wszystko w bazie głównej.

I przy okazji przydałaby się możliwość dodania do bazy jakiegoś adresy już z pozycji samego okna głównego, a nie menedżera bazy. Czyli w przypadku, gdy załadowany katalog znajduje się już w bazie to w menu kontekstowym jest "moderuj katalog", ale jeśli w bazie owego katalogu nie ma to mogłoby się pojawić "dodaj katalog".

W najbliższym czasie nie przewidujemy opcji dodawania postów, jednak później nie jest to wykluczone.

Opcja dodawania pojedynczych katalogów ukaże się już w następnej aktualizacji.

dzisiaj się z lekka wku... zrobiliście aktualizacje bazy katalogów, super! ale zdecydujcie sie w końcu jak dodajecie te adresy do bazy czy bez www czy z www czy może z http lub tez nie. bo po zakupie programu sobie ładnie przeczyściłem bazę katalogów a teraz po aktualizacji mam kaszane w liście katalogów

i jeszcze jedno z jakiej paki jak mam pustą baze katalogów, lub też w ogóle nie mam pliku bazy podczas próby zrobienia aktualizacji wypisuje mi że mam aktualna bazę katalogów? no głupota na maxa

edit: kolejna uwaga. podczas dodawania do precli na wordpresach gdy zaznaczymy tekst i klikniemy na dodawanie linka przeładowywuje treść

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Dziękujemy za zgłoszenie błędu w WP, postaramy się go poprawić.

Co do bazy to problem z 'www' rozwiązaliśmy już w wersji 1.3, dlatego nie powinien on występować. Jeśli znajdują się jeszcze jakieś katalogi zdublowane proszę otworzyć bazę w LightMenedżerze i zamknąć program, powinno pousuwać co niepotrzebne.

Aktualizować można tylko bazę dostarczoną wraz z programem. Aktualizacja następuje tylko raz podczas wydania nowej wersji bazy. Podczas uaktualnienia program nie sprawdza, jakie katalogi znajdują się w bazie, nie zastępuje też całkowicie bazy. Dodaje tylko nowe, poprawia istniejące oraz usuwa uznane za niedziałające i na końcu oznacza odpowiednio bazę, że została zaktualizowana. Dlatego po usunięciu wszystkich katalogów z bazy jest ona nadal aktualna - dzieje się tak dlatego, że chcemy pozwolić na modyfikacje użytkowników, zachowując możliwość aktualizacji.

Jeśli chodzi o bazę dostarczaną przez nas to wystarczy pobrać najnowszą wersję instalacyjną programu i przeinstalować go. Wcześniej na wszelki wypadek zrobić kopię projektów oraz plików: config.ini i passwords

Nie wiem czemu, ale nie moge nawet uruchomić instalatora demówki - pokazuje komunikat o uszkodzonych plikach instalatora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności