Skocz do zawartości

Czy taki link coś daje

Luc

Rekomendowane odpowiedzi

to jaka moc ma link zalezy od mocy strony na ktorej ten link. owa moc rozklada sie na ilosc linkow czyli jesli masz 40 linkow wychodzacych na stronie to teoretycznie dostaniesz 1/40 tej mocy. czyli łopatologicznie. mozesz miec lepszego lina ze strony obl 40 niz np obl 20, dlatego ze pierwsza strona jest mocniejsza. wg mnie ta moc nie maleje liniowo, ale to tylko obserwacje

To co mówi nam OBL? Jaką wartość pokazuje?
OBL-Outbound Links which means total external links found on backlink giving webpage.

ale prawdę mówiąc sprawdzając backlinki na https://www.backlinkwatch.com dochodzę do wniosku że OBL to nie jest liczba linków wychodzących, a wszystkich linków na stronie

@Sirkus - No tak bo taka jest tego definicja :) Outbound Links which means total external links found on backlink giving webpage. Ale sprawdziłem z 10 stronek i mi się w żadnym przypadku nei zgodziła liczba exterlali/internali/sumy z tym OBL, a są moje i wiem że nie zmeniałem tam nic a nic od dłuższego czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności