Skocz do zawartości

Linksor.com

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

trafił mi si emalkontent - wyrzuciłem mu buki a on mi że oszukałem go :) nie czyta regulaminów :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

... bo dawno nic nie było ...

Prosb ao jakąś BeLeczkę, sensowny opis, bez linkow w tresci ...

BLKQC3HW3G40BJTH

BLKA5O55MJY49ACE

BLKLJ8762XSMICA7

BLKC9P1GP0417Z2H

BLK8H7UK287RKYE8

BLKF73A28775K5BB

BLKF5D3B5J397GIL

BLKFB3MGW5713Y1V

BLKMWT4UF99LEF08

BLKU3AYI8P72KBGG

BLKTUXZ5397336W4

BLKUYUC4OB5TB5UH

BLKBC714O2P4E80U

BLKG4CP9Q3I95398

BLK3S1P54920B396

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Tez to zauważyłem (ale dwa zdążyłem upolować), również z jednej strony z kodowaniem utf-8 pobrał mi meta tagi z krzaczkami gdzie w innych katalogach (podczas pobierania meta tagów) nie miałem żadnych problemów z kodowaniem.

Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www

ten skrypt nie dokonuje konwersji utf->iso

co do tego z tym kodem walcze z tym i jakos nie idzie ;)

edit: były duble - sprawdzajcie czy wpisy już wczesniej nie istniały ;)

ten skrypt nie dokonuje konwersji utf->iso

[...]

edit: były duble - sprawdzajcie czy wpisy już wczesniej nie istniały :)

Zawsze mnie to dziwiło - niby taki rozbudowany skrypt katalogu a najprostszych rzeczy nie posiada...

Oczywiście znowu się nie załapałem - już nie ten refleks co kiedyś :(

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zapraszam ;) prosze sprawdzić czy nie ma dubli... jakis sensowny opis, chętnie/mile widzana BeLeczka :)

BLK36X9X9288X38E

BLK57260779S6WQ0

BLKT095K0F7CP53O

BLK9K76RXR051SV5

BLK68Z06DZ8G9G0Z

BLK1622F92YUTY5V

BLKXPLJRNHZCD3Q7

BLKWN79O08C4MD5U

BLKDPG5KFHK09102

BLK2J2U1JDB11D85

BLK14F4CI9V05A02

BLK799Z08VPA75Q4

BLK2Y67684G7T0A0

BLKA2KNSYVOW1068

BLK18004N4E193RN

Edit.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

BLK14F4CI9V05A02 - wykorzystany ^^ a na 2 musialem wyslac sms bo juz wykorzystane byly a wkurzylo mnie ze znowu wpisalem i na darmo xD

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

pandha, Psik - poszło PW :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności