Skocz do zawartości

Linksor.com

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

tak wiem o tym... - jakies błędy wywala mi javascript po dodaniu javovego sprawdzania dlugości opisu... dosc czesto dzieje sie tak jak ktos ma firewall z fitlracja contentu (w pracy mam to notorycznie)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

X jest, ale w operce nieklikalny.

Tak poza tym, przy utf-8 źle pobiera polskie znaki.

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

utf8 jest nieobsługiwane - niedługo FETCH META zniknie na stale z katalogów

w operze dziala X :) w 9 i 10 - sprawdzone bo uzywam w pracy obu wersji a na lapku dziala pod IE oraz FF.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

i jeszcze dopisz ze na kody si enei załapałeś :)

• 2 tygodnie później...

PROMO noworoczne

Dostepne kody od: BLKOD11 - BLKOD29 (liczby kolejno od 11 do 29).

Prosze przeczytać REG - troszke sie zmienił ! Nie dodawać precli, spamu etc...

Nie mogę dodać wyświetla się komunikat :

Skrypt na tej stronie może być zajęty lub przestał odpowiadać. Można przerwać ten skrypt teraz lub kontynuować, by sprawdzić, czy jego wykonywanie się zakończy.

Skrypt: https://www.linksor.com/themes/linksor_theme/json.js:91

Nie wiesz kto do Ciebie dzwonił? Sprawdź w największej bazie numerów telefonów: https://czyj-numerek.pl

@miszaqq: niedługo :P

@Mikołaj & Bredka - tak zdarza się i nei wiem czego to jest błąd. Programiści też nei wiedzą skąd się bierze...

edit: mozliwe ze z JAVASCRIPTU - nadzoruje dlugosc wpisywanego tekstu ... sporobuje go usunac i wtedy zobacze co i jak

• 2 miesiące temu...

No to w Linksorku:

kody dostępne od BLKP001 - BLKP040

edit: prosze dodac cos wartosciowego - bo to co przed chwilą znalazłem nadaje się ...hmm ... nie bede sie wyrażał :)

BLKP023 i BLKP033 udało się przechwycić. Dzięki i pozdrawiam ;)

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności