Skocz do zawartości

Bezpieczne pozycjonowanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Myślałem, że od znawców dowiem się czegoś czega jeszcze sam nie wiem, a wyszło jak wyszło - jedno jest pewne pozycjonowanie to tylko gra z Google w ciuciubabkę albo się uda albo i nie. Kto chce być bezpieczny niech postawi stronę i nic więcej poza jej oglądaniem niech nie robi a spokojnie dożyje starości.

Btw. Bezpieczne pozycjonowania jest wtedy, kiedy strona nie jest pozycjonowana tylko robiona z pasji.

też jest niebezpieczne bo może zawsze sie znaleźć szuja , która nie lubi właściciela :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Xann, mógłbyś się odnieść do mojego pierwszego postu? Bo pytanie było do Ciebie, zapytam wprost jak się ma bezpieczne pozycjonowanie z użyciem weblinka?

Rozmawiajmy poważnie, jeśli mam pytanie to chyba wolno go zadać i jako klient systemu chciałbym uzyskać informacje, znalazłem w internecie sprzeczne informacje i chyba dbając o swój produkt należałoby to sprostować, mam racje? Unikanie krytyki to nie jest najlepsze rozwiązanie (pewnie Beerbant coś powidziałby w tym temacie, ale dotyczy on czego innego)

W innym temacie pisałeś aby podawać argumenty więc podałem jak na tacy

1. temat pozycjonowania za pomocą SWLi był juz poruszany wielokrotnie i nie tylko tutaj.

2. jako klient systemu masz mozliwość skorzystania z dedykowanego systemowi forum lub odpowiedniego działu forum

w internecie jest wiele sprzecznych informacji a nawet fakeowych

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Xann, mógłbyś się odnieść do mojego pierwszego postu? Bo pytanie było do Ciebie, zapytam wprost jak się ma bezpieczne pozycjonowanie z użyciem weblinka?

z szooookującymi podpierdalaczami nie gadam , dziwie sie ze jeszcze to konto nie zostalo zablokowane

Marketing internetowy dla firm

Nie mam pojęcia co masz na myśli Xann ale w tym momencie złamałeś dwie ustawy (mogę podać linka bo wiem że się lubujesz w ustawach)

Czyje konto powinno być zablokowane to chyba jest jasne, cytat z Regulaminu PIO

"1) nie zachowujmy się chamsko i wulgarnie, to naprawdę wygląda żałośnie"

Czy ja jakiś punkt złamałem pytając o bezpieczne SEO?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności