Skocz do zawartości

Bezpieczne pozycjonowanie

Rekomendowane odpowiedzi

JackDaniels, nie myl bezpiecznego pozycjonowania z white seo. Jak już ktoś słusznie zauważył na forum z pozycjonowaniem jest jak z seksem - można jedynie zmniejszyć ryzyko.

Xann, jeszcze ostatnio uparcie twierdziłeś że w Google nie ma czegoś takiego jak nieuczciwa konkurencja. Zmienny jesteś jak pogoda.

Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl

Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Xann, jeszcze ostatnio uparcie twierdziłeś że w Google nie ma czegoś takiego jak nieuczciwa konkurencja. Zmienny jesteś jak pogoda.

czytanie z zrozumieniem kłania się , twierdzę ze w pozycjonowaniu nie ma czegoś takiego jak nieuczciwa konkurencja

ps. sygeruje nie czytać po łepkach i bardziej uważać , mniej głupot wtedy sie pisze

Marketing internetowy dla firm

JackDaniels, nie myl bezpiecznego pozycjonowania z white seo.

Powtorze watek XANNa czytanie ze zrozumieniem czy ja gdzies napisalem ze to jedno i to samo?

Napisalem ze nie ma white SEO

i jaka jest jedyna forma bezpiecznego pozycjonowania, chociaz jak znam mariusza to i naturalne linki od uzytkownikow uzna za spam i zglosi spamraport :P

Wo Was Wann alle über Deutsche Städte Hamburg eine Stadt die niemals schläft

Xann, to samo radzę Tobie, jak sam zauważyłeś mniej głupot się wtedy pisze.

Kolego JackDaniels, czytając Twój post ze zrozumieniem odniosłem takie a nie inne wrażenie. Nie zgadzam się z tym że nie ma Whiste SEO, zgadzam się natomiast w 100% z drugim Twoim stwierdzeniem.

Pozdrawiam

Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl

Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl

jest bezpieczne pozycjonowanie :P

wystarczy miesiąc w miesiąc uiszczać odpowiednio wysoką kwotę w AdWords (jej wysokość powoduje, że pracownicy google sami przyjeżdżają do firmy)

A w przypadku filtra na jakiś (jeden z wielu) serwis wystarczy telefon z zapytaniem "to my wam oddajemy tyle kaski miesięcznie a nasz serwis ....)

i jak w każdym biznesie sytuacja ulega poprawie :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Powiem tak :P panowie idą za******e czasy bo nie będzie można zobaczyć w Yahoooo juz BL wiec pewni ludzie będą mieli mocno utrudnione życie, a dla nas będzie bezpieczniej :D

Znaczy się, ze znowu będzie zmiana algo naliczającego punkty w weblinku...

To sie nazwy korupcja i jest karalna :) heheheheheh

zmień nicka na .... "ziobro" :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności