Skocz do zawartości

Pozycjonowanie preclami?

spamer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Hehehe co to jest 25 precli? :) 1000, 1500 to są liczby, nie 25!

Jak podeślesz mi listę 1000 polskich publicznych precli do których opłaca się dodać artykuł za 2zł to.... ale i tak tyle precli nie ma ;]

Dostałem listę 700 precli, 650 z nich ma pr n/a...

dziekuje. a jak jest lepiej

1. budowac swoje wordpressy i dodawac tam artykuly tematyczne (jak bedzie to liczone ze np raz na tydzien bede dodawala 1-2 artykuly z linkami do jednej strony, np bedzie juz 10 artykulow z trzema linkami czyli razem 30 linkow-czy bedzie to liczone jako 30 linkow czy jeden link bo idzie z jednej strony wordpressa

2.czy lepiej dodawac do publicznych precli

wesele-planujesz wesele lub jesteś firmą z branży to coś dla Ciebie

e jewellery biżuteria na każdą okazję

1. budowac swoje wordpressy i dodawac tam artykuly tematyczne (jak bedzie to liczone ze np raz na tydzien bede dodawala 1-2 artykuly z linkami do jednej strony, np bedzie juz 10 artykulow z trzema linkami czyli razem 30 linkow-czy bedzie to liczone jako 30 linkow czy jeden link bo idzie z jednej strony wordpressa

jak sa te linki liczone z jednego wordpressa

jak postawisz wordpresa wczoraj i wczoraj dodasz arta dziś to masz psikusa, dodasz ten sam art do czyjegos precla który jest w sieci ponad rok to jest różnica :)

Warto stawiać swoje zapleczka ;) w postaci precli ale one nabierają mocy za 6 msc ;)

Preclowanie jest ok, ale na trudniejsze frazy nie wystarczy. Dlatego już teraz zakup jakieś domeny, postaw jakieś serwisy i rozwijaj zaplecze.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

jeszcze nie - xanna nie ma a fikas pewnie z dziadkiem za duzo spalil

:);) ;) O nieobecnych się nie rozmawia :P

kpati linki z jednego bloga to nic. musisz stawiać kolejne a nie dodawać arty do jednego.

oki bede stawiala ilesc tam blogow ale chodzi mi o to na przykladzie jednego bloga - bede dodawala do kazdego z postawionych blogow 1 na tydzien artykul. Jaka jeden blog bedzie mial moc jezeli bedzie w nim 50 art z linkami do dwoch stron www czy to sie liczy jakbym dodala 50 linkow czy po jednym linku na strone bo ten sam nr IP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności