Skocz do zawartości

Pozycjonowanie preclami?

spamer

Rekomendowane odpowiedzi

oki bede stawiala ilesc tam blogow ale chodzi mi o to na przykladzie jednego bloga - bede dodawala do kazdego z postawionych blogow 1 na tydzien artykul. Jaka jeden blog bedzie mial moc jezeli bedzie w nim 50 art z linkami do dwoch stron www czy to sie liczy jakbym dodala 50 linkow czy po jednym linku na strone bo ten sam nr IP.

Nie będzie to moc pięćdziesięciu linków. Jeżeli już tak chcesz robić, to dodawaj różne anchory w linkach i kieruj je do różnych podstron.

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Śmiem twierdzić, że jeśli nie jest unikatowy to nie ma prawie żadnej wartości.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Jak sprawdzic unikalnosc artykulu :)

Zaznaczasz 1-2 zdania i wklejasz w google, tylko weź pod uwagę, że zanim art się zaindeskuje to mija jakiś czas, ale metoda w sumie jest dobra i nie znam lepszej.

Darmowe gry flash online - zapraszam :) a tutaj 50 PLN zwrotu za zakład

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności