Skocz do zawartości

Jestem za ilością/jakością

AdamAGP#

Katalogi i precle  

69 użytkowników zagłosowało

1. 1. Stawiam na

• ilość
      12
    • jakość
      43

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym chociaż pozornie spróbować określić jaki odsetek pozycjonerów stawia na jakość i jest w stanie się postarać tworząc opis, czy to artykuł w dobrym, mocnym miejscu.

Byłbym wdzięczny za szczere odpowiedzi.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Jak zwykle prawda leży gdzieś po środku. Dlaczego niby mam rezygnować z którejś opcji? Przecież można pogodzić obie. Stawiać dobre zaplecze i dodawać arty do zadbanych precli, ale można też jednocześnie produkować szybko duże ilości słabszego zaplecza.

Ja doceniam ilość dobrych rzeczy. Nie akceptuję spamu, ale nie znaczy, że do każdego byle katalogu czy precla tworzę jakieś unikalne i super cudowne opisy. To już lekka przesada i większość zaczyna dostawać hopla na punkcje tej całej unikalności.

Trzeba robić takie rzeczy, które spełniają wymagania jakie każdy pozycjoner przed sobą stawia.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Jako admin to skończyły się dla mnie czasy otwartych mini, teraz tylko tematyczne, moderowane i płatne stawiam.

Po co mam stawiać skrypty które dla ludzi nie maja wartości?, dla spamiarek? przecież to tylko transfer zżera.

Jako SEOwiec dodaje orginalne wpisy w zależności od wolnego czasu i chęci. Jak widzę że katalog czy precelek jest godny dodania wpisu to nawet zdaża mi się coś orginalnego wyskrobać. Ale przeważnie natrafiam na takie katalogi które tego nie wymagają, więc po co mam sobie życie utrudniać.

Podsumowując, do precli staram się dodawać unikalne teksty, do katalogów jeżeli są tego warte i wymagają tego.

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności