Skocz do zawartości

Linki wychodzące i no follow

morthius

Rekomendowane odpowiedzi

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Wielkie dzięki, bardzo wartościowy tekst i wiele się dowiedziałem. Może jednak jestem noobem ale spytam o wniosek końcowy: czyli jeśli miałem w pytę (koło 400) linków dofollow do innych (często chyba jednak lipnych serwisów), a teraz zacznę tą liczbę stopniowo redukować do zera to mojej witrynie to nie zaszkodzi tak?:)

Jeszcze nie słysząłem, że usunięcie linków mogło by zaszkodzić więc raczej tylko pomoże.

Pozatym nie bierz tak dosłownie tego co tam piszą o nofollow - jeszcze nie widziałem, żeby ktokolwiek to udowodnił, wręcz przeciwnie.

Redukuj linki wyrypując je na stałe lub przenoś na jakieś podstrony itp.

Kyo, nagłe usunięcie linków może zaszkodzić - uwierz mi, bo sprawdzałem.

Stopniowe usuwanie przynosi rezultaty, nagłe przynosi szkody.

O, wreszcie jakaś nowa informacja do zpamiętania.

ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50).

Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50)  || 0-z.pl - artykuły do przedruku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności