Skocz do zawartości

Co lepsze - Blog czy strona?

fotolukasso

Rekomendowane odpowiedzi

Postaraj się o coś więcej.

No tak, cały czas się staram :) pewnie wciąż za mało

Podejrzewam że jak "robisz w fotografii" to niewiele mi podpowiesz :P

Ale już dyskusja z Wami w tym wątku pokierowała moje myślenie na odpowiedni tor. Mam nadzieje...

dzięki wszystkim.

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

A ja rzucę jeszcze jeden pomysł, albo nawet kilka...

Masz dużo (zapewne) zdjęć, pomyśl nad jakimś fotoblogiem i (lub) galerią. Bloga pozycjonujesz na frazy zbieżne ze stroną, galerię pozycjonujesz dla Google Images - wierz mi stamtąd może też być sporo wejść - pozycjonuje się linkując po prostu zdjęcia i podstrony z nimi, oczywiście zdjęcia w galerii z odpowiednimi alt, title i nazwą pliku.

Żeby ułatwić sobie życie na swoją stronę rzucasz RSS i z niego ciągniesz nagłówki z linkami i umieszczasz to w blogu, fotoblogu i galerii. Do tego jakieś banerki.

Ale niestety to wszystko będzie mało - koniecznie preclowanie i katalogowanie zarówno zaplecz jak i strony pozycjonowanej.

A blogi, fotoblogi i galeryjki najlepiej w liczbie mnogiej :)

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

jeżeli chodzi o google image fotografom niewiele pomaga, tworzy sztuczny trafik niestety i to jest prawda.

Łukaszu, zdaje mi się że tak masz na imię, po prostu napisz do mnie prywatnie, czemu mam Ci nie pomóc? Jak na razie nie jesteś dla mnie konkurencją, więc nie widzę przeszkód :)

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

jeżeli chodzi o google image fotografom niewiele pomaga, tworzy sztuczny trafik niestety i to jest prawda.

Dokładnie, zwykle to osoby szukające grafik do wykorzystania, nie ma z nich pożytku, a jeszcze zdjęcie ukradną :)

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności