Skocz do zawartości

w miarę mały serwis, czy jest to porblem ?

pepeeee70

Rekomendowane odpowiedzi

witam, buduje sklep podobny do tego https://www.helys-dna.com

chodzi o sztukę, element wystroju wnetrz, przedmit "odjechany" z tym że mój sklep będzie oferować tylko jeden taki produkt, i jakość wydaje mi się że treści tam za wiele nie zmieszczę, a wpychanie na siłę może brzydko wyglądać, odsuwać uwagę....wiem że treść jest ważna , zdobywa zaufanie, ale tu raczej nie napcham tego ...ma być w miarę " czysto i skupiać uwage na produkcie"

jakie rozwiązanie, blog?

pozdrawiam

weź zrób sobie sprytnie pomyślaną galerię i odpowiednio ją zoptymalizuj.

Na dokładkę możesz zrobić zakładkę ciekawostki, czy coś w tym stylu i tam publikuj teksty na temat tego produktu. Jeżeli nie będziesz potrafił napisać kilkudziesięciu stron a4 na temat własnego produktu, to ciężko będzie Ci go skutecznie promować.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

W twoim pryzpadku seo to sprawa trzeciorzędna - pojawianie się na nazwe firmy i produktu to 100% sukcesu.

Lepiej rozreklamować sklep w prasie, w notatkach prasowych w sieci i zdobyć popularność dzięki oryginalnośći produktu + sprzedawać go w sieci e-sklepów.

W twoim pryzpadku seo to sprawa trzeciorzędna - pojawianie się na nazwe firmy i produktu to 100% sukcesu.

Lepiej rozreklamować sklep w prasie, w notatkach prasowych w sieci i zdobyć popularność dzięki oryginalnośći produktu + sprzedawać go w sieci e-sklepów.

czyli precle oraz oferowanie produktu w tzw. pasażach handlowych?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności