Skocz do zawartości

Promujemy.org - wstawimy swoje linki zamiast Twoich!

Adrianoo

Rekomendowane odpowiedzi

Pisze ten post z wielka przykrością i smutkiem spowodowanym tym co dziś zobaczyłem, a jednocześnie by Was ostrzec. Jakiś czas temu w serwisie Promujemy.org umieściłem artykuł z jednym linkiem. Niby nic się nie zmieniło poza tym, że link do mojej strony zniknął a na jego miejsce został wstawiony inny prowadzący do konkurencyjnego sklepu. Zwykłe chamstwo i złodziejstwo za razem. Mam nadzieję, że dzięki temu postowi Wy nie dacie się nabrać.

Witam, mam nieprzyjemność być właścicielem tego precla promujemy.org, znajoma doniosła mi o wątku na forum, czuję się w obowiązku zabrać głos.

Mini-obrona (choc nie odnosi się do sprawy Adrianoo) - zgodnie z informacją na https://promujemy.org/about/

"Zastrzegamy sobie możliwość dodania w trakcie akceptacji artykułu 1 lub 2 linków w jego treści. Jeśli tego nie akceptujesz, po zatwierdzeniu artykułu możesz usunąć te linki."

Krok ten był kiedyś zrobiony zapewne w desperacji przy zalewie adderowych wpisów prawie niemożliwych do moderacji,

jednak dodatkowe linki umieszczane przez mojego podwykonawcę ograniczają się przede wszystkim

do jakiegoś bardzo sporadycznegow stopce dopisku pod artykułem np. tak jak w:

https://promujemy.org/degustacje-2/.

Zawsze to zdecydowanie bardziej naturalne i mniej spamerskie niż przykładowo instalowanie systemu wymiany linków (zauważmy że nie ma systemu na tym katalogu).

Jednak co do tego co pisze Adrianoo to faktycznie, zgadzam się, sprawa wygląda fatalnie jeśli ten oryginalny link faktycznie zniknął.

Wygląda na to że pracownika mam "nadgorliwego" jednak oczywiście jako właściciel serwisu czuję się za to odpowiedzialny. Sprawa zostanie wyjaśniona.

Generalnie nie należy się obawiac - jesli artykuł nie zawiera zbyt wiele linków, nie będą nigdy usuwane.

Aby uniknąć kontrowersji w przyszłości, poinstruuję moderatora aby nigdy nie tykał samej zasadniczej treści.

Przepraszam jeśli ktoś ucierpiał. Katalog generalnie jest moderowany, mysle ze zabezpieczony przed automatami, niespamowy więc zapewne przydatny dla niektórych z Was, którzy mają tam wpisy.

Adrianoo, jeśli widzisz sens, proszę o kontakt na PW może znajdziemy sposób/bonus aby wynagrodzić Ci tą przykrą sytuację i załagodzić sprawę -

choćby pozycjonersko - przez stały link pozycjonujący w tym lub innym serwisie na kilka miesięcy lub np. Twój link w kilku zlecanych przeze mnie preclowych unikalnych artach.

pozdrawiam

Sklep z winami, dobre wino,wina europejskie oraz katalog budowlany

Kominki, piece, wkłady kominkowe, kominki - akcesoria.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności