Skocz do zawartości

Dobre-klocki.pl

skera

Rekomendowane odpowiedzi

jakiś mały wybór tych klocków, naprawdę tylko tyle lego produkuje ?

To mój pierwszy sklep, nie chciałem kupić klocków za 10 000 zł i zostać z nimi na lodzie, w przypadku gdyby się nie sprzedały :). Taka sytuacja byłaby mało zabawna :). Brakuje mi doświadczenia i jestem pełen obaw co do e-handlu, nie mogę sobie pozwolić na zakup takiej ilości klocków jaką bym chciał kupić (Czytaj: wszystkie dostępne zestawy u dystrybutora :)) od razu na początku. Zdaję sobie sprawę że tracę przez to jakąś część klientów :/

Asortyment będzie stale powiększany, na razie poszło 5 dużych zestawów. Jak zyskam pewność że klocki zaczną schodzić szybciej to dokupię dodatkowe pudełka. Mam nadzieję że już za ok 2 miesiące będę w stanie zaoferować 100 lub 200% więcej towaru a do okresu przedświątecznego strona będzie w pełni rozkręconym i dobrze prosperującym sklepem internetowym :P

to co masz na stronie nie musi odzwierciedlać tego co masz fizycznie w magazynie.

Duzo firm działa w ten sposób że sprzedaje towar którego nie ma ;)

Aha ! Nie widzę nic z DUPLO ! Lego robi jeszcze klocki dla najmłodszych ?

Ładny sklep. Żółty kojarzy się z klockami :kwasny: Wszystko można łatwo znaleźć. Gratuluję:)

p.s. na początku wyszukiwarki szukałem w prawym górnym rogu gdzieś.

Internetowe wizytówki WWW Strony Internetowe Tanie strony internetowe

Darmowe szablony stron www.strony-szablony.pl. Portal gdzie znajdziesz szablon strony na każdą okazję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności