Skocz do zawartości

Poszukuję doświadczonego marketingowca

Red

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi o to żeby przekonać uzytkowników jednego serwisu który istnieje juz kilka lat do tego aby wchodzili tez do drugiego który istnieje niecały rok a jest lepszy :).

W zamian kasa. Możliwe też inne obowiązki. Szczegóły na gg.

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice

Chodzi o to żeby przekonać uzytkowników jednego serwisu który istnieje juz kilka lat do tego aby wchodzili tez do drugiego który istnieje niecały rok a jest lepszy :D.

W zamian kasa. Możliwe też inne obowiązki. Szczegóły na gg.

To nie takie proste. Ludzie sa przywiazani do serwisu i jak im odpowiada to po co maja szukac lepszego. Poza tym pojecie lepszy jest dosc plynne bo to co dla Ciebie jest lepsze wcale takie nie musi byc dla mnie.

Mysle, ze bez pokaznych nakladow finansowych na reklame i zmiane mentalnosci uzytkownikow jednego serwisu nic nie zdzialasz. Wydaje mi sie rowniez, ze chyba latwiej bedzie o zyskanie kompletnie nowych uzytkownikow...

użytkowników zaufanego serwisu jest mnóstwo. Często oni narzekają na częstośc aktualizacji u nas są one kilka razy dziennie, jest mnóstwo rzeczy o których nie wiedzą a z chęcią by je przeczytali. Jeśli chodzi o reklamę nie mówie nie. Czekam na zgłoszenia

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności