Skocz do zawartości

Webnews - mały problem

lukas24

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem, że działa tylko strona główna a na podstronach mam coś takiego:No input file specified.

Wszystkie pliki jakie trzeba było wgrać wgrałem, nadałem plikom chmody.. czym to może być spowodowane?

Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie.

Strona: https://katalogweb.j2a.pl/

Podstrony nie działają, nie wiem co jest.

A pod tym linkiem podanym wyżej nie odnalazłem niestety żadnej informacji :)

Może teraz ktoś pomoże? Będe wdzięczny i to bardzo

Dzieję się tak, bo źle jest zdefiniowana reguła modrewrite w .htaccess, lub ten serwer obsługuje inaczej obsługuje niektóre reguły w mod rewrite...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Hmm inne skrypty z e-weblink ( webcatalog miedzy innymi ) mi działaja poprawnie. Tylko coś z tą stroną jest nie tak :) Hmm to w czym dokładnie tkwi problem i jak go można zlikwidować?

Napisałem w czym TKWI PROBLEM!

Jak go zlikwidować właściwą regułą modrewrite.

Przykładowo w większości serwerów działa wykomentowany wpis, ale spotkałem też taki (w OVH) na którym zwracany jest właśnie komunikat "No input file specified. ". Na tym serwerze musiałem dać inną regułkę:

#RewriteRule .* index.php/$0 [PT,L]
RewriteRule ^(.+)$ index.php?kohana_uri=$1 [PT,L]

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności