Skocz do zawartości

[oferta] LaoHost.pl

LaoHost.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawdziłem wszystkie (są w dwóch miejscach) i działają poprawnie. Mogę prosić o dodatkowe informacje na PW (w którym miejscu, jaka przeglądarka itp.)?

Hosting już od 39 zł brutto/rok! Sprawdź nasze możliwości: brak limitu domen, subdomen, kont FTP, baz danych MySQL, wiele wersji PHP, dostęp do konta przez SSH, automatyczna instalacja WordPress, kompatybilność z frameworkami Symfony/Laravel, blokada krajów, integracja z CloudFlare i wiele innych.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na razie rozmieszczanie domen jest możliwe na czterech adresach IP jednej klasy - opcja jest aktywna dla każdego, nawet najtańszego konta. Termin wprowadzenia bardziej rozbudowanej oferty SEO nie jest znany - nawet w przybliżeniu.

Hosting już od 39 zł brutto/rok! Sprawdź nasze możliwości: brak limitu domen, subdomen, kont FTP, baz danych MySQL, wiele wersji PHP, dostęp do konta przez SSH, automatyczna instalacja WordPress, kompatybilność z frameworkami Symfony/Laravel, blokada krajów, integracja z CloudFlare i wiele innych.

• 2 miesiące temu...

Warto zgłaszać takie rzeczy na helpdesk - sprawa zostałaby rozwiązana w 15 minut. A tak, nawet nie ma możliwości zlokalizowania problemu, ponieważ nie możemy tego błędu odtworzyć (zmiana adresów IP dla naszych stron następuje bez problemów).

Komentuje oferte, nie zglaszam bledu. Zmienilem kolejny raz ip na podstawowe i odczekalem nascie godzin zeby dowiedziec sie czy problem dotyczy wszystkich ip, czy moze trafilem na to jedno pechowe.

Strona dziala, nie mam zastrzezen do hostingu, jestem nadal zadowolonym klientem ;)

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

ja także jestem zadowolonym klientem, ale mam 1 pytanie i 1 uwagę. zacznę od uwag, logując się na pocztę przez www przez roundcube w opcjach jest dostępna zmiana hasła, niestety za każdym razem wywala błąd - dla mnie to nie problem, ale dostałem zje*ki od klienta to zgłaszam.

I pytanie, piszecie w info o chęci wprowadzenia kont reseller, kiedy one prawdopodobnie będą dostępne bo wspominaliście o październiku, i czy jest możliwość/prawdopodobieństwo wystąpienia u Was w ofercie serwerów dedykowanych?

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

ja także jestem zadowolonym klientem, ale mam 1 pytanie i 1 uwagę. zacznę od uwag, logując się na pocztę przez www przez roundcube w opcjach jest dostępna zmiana hasła, niestety za każdym razem wywala błąd

Do zgłaszania błędów nadal polecam nasz helpdesk (to naprawdę działa szybciej, ponadto bardzo ułatwia nam pracę!). Błąd w Roundcube został już poprawiony, ale zmiana hasła działa tylko dla kont utworzonych w DA - nie działa dla kont domyślnie tworzonych z domeną. Po prostu twórcy DA nie wprowadzili takiej funkcjonalności.

I pytanie, piszecie w info o chęci wprowadzenia kont reseller, kiedy one prawdopodobnie będą dostępne bo wspominaliście o październiku, i czy jest możliwość/prawdopodobieństwo wystąpienia u Was w ofercie serwerów dedykowanych?

Na razie wycofaliśmy się z pomysłu wprowadzenia kont reseller - co nie znaczy, że nie powrócimy do niego w przyszłości. Serwerów dedykowanych nie planujemy wprowadzać.

Pół roku temu powstał temat (nie wiem ile czasu oferujecie hosting), a ceny poszły w górę o 100%..Mógłbyś chociaż zmienić cennik w pierwszym poście, bo wprowadza w błąd użytkowników forum.

Jasne - pierwszy post już został zmieniony dzięki uprzejmości moderatora.

Skoro opiniujemy to ja też muszę się wypowiedzieć :)

Jest to chyba najlepszy host jaki dotychczas zakupiłem. Błyskawiczny support, bardzo szybkie serwery, bezawaryjność (jestem chyba pół roku i jak na razie była tylko 1 kilkugodzinna awaria) i... to co mnie najbardziej zaskakuje wytrzymałość na obciążenie procka...to co w hekko generowało mi (na ichnim wykresie) 2% obciążenia w laohost jest uwaga... niecałe 0,2% ;) Nie wiem czy to coś ten wykres kłamie czy jak bo aż się wierzyć nie chce...

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Kolejne lata także 39zł?
Podane ceny dotyczą pierwszego okresu rozliczeniowego.

Ceny przedłużeń najprawdopodobniej zostaną zmniejszone - naprawdę nie chcemy aby obecni klienci pouciekali :)

Przyznam, że dobry hosting... Myślicie o wprowadzeniu czegoś w stylu kont seo z min 32 IP? Kiedyś chyba pisałem do Was w tej sprawie i mieliście to w planie.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Cały czas mamy to w planie, jednak na razie nie jestem w stanie określić kiedy uda się wprowadzić tę usługę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności