Skocz do zawartości

[oferta] LaoHost.pl

LaoHost.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Prawdopodobnie problem powtórzy się jutro o tej samej porze, więc bardzo proszę o wyrozumiałość.

W tej chwili nie wiemy jeszcze co jest przyczyną, ale przy następnym tego typu incydencie będziemy już mieli logi wszystkich procesów i zapytań SQL wygenerowanych tuż przed awarią co pozwoli znaleźć winowajcę.

Hosting już od 39 zł brutto/rok! Sprawdź nasze możliwości: brak limitu domen, subdomen, kont FTP, baz danych MySQL, wiele wersji PHP, dostęp do konta przez SSH, automatyczna instalacja WordPress, kompatybilność z frameworkami Symfony/Laravel, blokada krajów, integracja z CloudFlare i wiele innych.

Problem się powtórzył (na szczęście nie na taką skalę jak wczoraj) i już wszystko wiemy. Stabilność usługi powinna wrócić do normy.

Hosting już od 39 zł brutto/rok! Sprawdź nasze możliwości: brak limitu domen, subdomen, kont FTP, baz danych MySQL, wiele wersji PHP, dostęp do konta przez SSH, automatyczna instalacja WordPress, kompatybilność z frameworkami Symfony/Laravel, blokada krajów, integracja z CloudFlare i wiele innych.

Dziś znów owy problem się powtórzył? Na chwilę obecną połączenia z bazą danych są niemożliwe. A i ani jedna moja strona się nie ładuje.

Nie wiem czym trafiłem na "gorsze dni"?

Korzystam parę dni z waszej oferty, głownie dla testów :P i jakoś non stop są problemy :)

baner-seostationv2.png

Ja tam odkąd kupiłem serwer :) to mi publiker nie chce działac xD to mysle no dobra moze ja cos zle zrobilem xD... Ale teraz brak polaczen z baza danych :< i strony nie dzialają ;/ .

publiker działa tam aż miło ;] (oczywiście nie przesadzając z ilością wysyłanych bo to żaden współdzielony nie przetrzyma)

Oferta Laohost jest dość ciekawa, dlatego też pytam czy w nie dalekiej przyszłości przewidujecie jakieś promocje? niższe ceny ?

niższe ceny? a co są wysokie?

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Suchjy a zainstaluj może to jeszcze raz i sprawdź czy poprawnie dodałeś polecenie cron.

gostek_ a jakieś szczegóły na pw jak i tak już wypaplałeś? :)

all4seo w lao cena & jakość to coś co przyciąga. miałem serwer za 122 rocznie w prohost i jeden katalog (z 3k wpisami) zajechał mi serwer (dziennie ponad 3% procka) a na lao ledwo drgnie % pod jednym takim katalogiem :P

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

faktycznie teraz padło. mam u nich serwery prawie, że od początku ich istnienia (chyba :P) i to pierwsze takie problemy

Ja również i wiem że poradzą sobie z tą awarią błyskawicznie :P

all4seo w lao cena & jakość to coś co przyciąga. miałem serwer za 122 rocznie w prohost i jeden katalog (z 3k wpisami) zajechał mi serwer (dziennie ponad 3% procka) a na lao ledwo drgnie % pod jednym takim katalogiem ;)

Dokładnie miałem to samo :) - ciekawe czy to laohost zaniża staty (co by było nieprawdopodobne) czy inne hosty "oszukują" na tych swoich wykresach obciążenia. Albo kolosalna różnica parametrów maszyn na jakich stoją te konta - naprawdę ciekawe że np. u hekko ta sama strona generuje 3% a w laohost 0,3% :)

No jak w maju będzie jakaś promocja to chyba czas zakupić u nich kolejne konto - żeby jeszcze mieli jakiś większy pakiecik IPków do zakupienia to byłoby super :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Przyczyną dzisiejszej niedostępności był wykop strony utrzymywanej na naszym serwerze, która przy nawet codziennym ruchu generuje kilka procent. Poprawiliśmy konfigurację i następny wykop nie powinien być aż tak bolesny...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności