Skocz do zawartości

[oferta] LaoHost.pl

LaoHost.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie co do publikera. Potrzebuje hostingu. Odecnie w tmd mnie wyrzucają co kilka dni za przeciążenie serwera już nie mam optymalnych zapytań sql , ale cron co 1 min wykonuje kilkanascie wpisów.

Jak klienci publikera w LaoHost są traktowanie - prosze o wypowiedzi również użytkowników z info na temat ilosci wpisów i czy mocno podlinkowane ,,,

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Mam pytanie co do publikera. Potrzebuje hostingu. Odecnie w tmd mnie wyrzucają co kilka dni za przeciążenie serwera już nie mam optymalnych zapytań sql , ale cron co 1 min wykonuje kilkanascie wpisów.

To może czas na vpsa lub dedyka ?

Jak klienci publikera w LaoHost są traktowanie - prosze o wypowiedzi również użytkowników z info na temat ilosci wpisów i czy mocno podlinkowane ,,,

Traktują rewelacyjnie ale nie oszukujmy się jak im będziesz notorycznie obciążał maszynę to też Cię zbanują.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Uwaga, specjalna oferta dla kont www zarejestrowanych w majowy długi weekend - wpisując podczas rejestracji serwera wirtualnego kod MAJ, można uzyskać 10% zniżki. Liczy się data rejestracji (między 1 maja, godz. 11:30 a 3 maja, godz. 23:59) a nie płatności, co umożliwia zachowanie 14-dniowego okresu testowego.

Ceny z uwzględnieniem zniżki przedstawiają się następująco: klik

Zapraszamy!

Hosting już od 39 zł brutto/rok! Sprawdź nasze możliwości: brak limitu domen, subdomen, kont FTP, baz danych MySQL, wiele wersji PHP, dostęp do konta przez SSH, automatyczna instalacja WordPress, kompatybilność z frameworkami Symfony/Laravel, blokada krajów, integracja z CloudFlare i wiele innych.

• 2 tygodnie później...

nie wiem co oni odwalają ale zaczynają mi działać na nerwy. wszystko mi dziala, i nagle jedna stronka przestaje, sprawdzam kolejna działa, kolejna nie działa... i tak dalej. a sprawdzałem z różnych ip i np strona, która działa na moim to na innym nie działa itp...

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

u mnie też tak się dzieje obecnie nie działa cały serwer nawet ich strona

błąd 500 który zgłaszałem do obsługi tydzień temu, nie został nadal rozwiązany

jak tak dalej pójdzie to pamiętajcie... ostatni gasi światło

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

ja tam mialem u nich publikera :). i mialem ciągłe problemy z wykonywaniem zadań crona . Zganiali na skrypt, ze uszkodzony, po zmianie serwera na inny wszystko działa :).

teraz trzymam u nich stronki pod zaplecze, ze wzgledu na 4 rozne ip.

baner-seostationv2.png

• 2 tygodnie później...

Kiepsko i tak już od tygodnia (zawsze rano; po południu jest ok). Pisałem do nich w tej sprawie i ponoć to przez kopie zapasowe którą wykonują w tym czasie - niebawem ma się to ponoć zmienić.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Oprócz kopii zapasowych palą nas jeszcze dwa inne problemy i oczywiście wszystkie musiały ujawnić się jednocześnie. Tak więc bardzo proszę o cierpliwość i zgłaszanie na helpdesk wszystkich zauważonych problemów.

Prace nad powrotem do starej dobrej formy trwają - uruchomiliśmy drugą maszynę, zmieniliśmy koncepcję działania zapasowego serwera DNS oraz tworzenia kopii zapasowych.

Hosting już od 39 zł brutto/rok! Sprawdź nasze możliwości: brak limitu domen, subdomen, kont FTP, baz danych MySQL, wiele wersji PHP, dostęp do konta przez SSH, automatyczna instalacja WordPress, kompatybilność z frameworkami Symfony/Laravel, blokada krajów, integracja z CloudFlare i wiele innych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności