Skocz do zawartości

Portfolio Fotograficzne

kristiang

Rekomendowane odpowiedzi

pod względem pozycjonowania to prawdziwa katastrofa

https://www.google.com/search?hl=en&saf...amp;btnG=Search

jako strona niezła, błąd z muzyką na stronie bo każdy ma inny gust i wystarczy ze nie trafi w gust oglądającego i juz się strone "źle" ogląda

Marketing internetowy dla firm

Tytuł strony dłuższy od description. Do description przerzuciłbym (dodał więcej) informacji. No i kodowanie - zamiast polskich znaków są tam krzaczki. Wydaje mi się, że linkowanie wewnętrzne bardzo słabe. No ale ja się nie znam za bardzo.

Aha, zapomniałbym - zdjęcia mi się podobają

Fotografia to świetne hobby - to trzyma mnie przy życiu
FOTOseoPL - tematyczny katalog dobrych stron o fotografii

Tak mi sie przypomniało: To fotograf robi zdjęcie a nie aparat :blink:

Strona ma zachęcać do zlecenia u autora sesji ślubnej?

Wydaje mi się ze jest za dużo "takich sobie zdjęć" , lepiej było by przyciąć ilość do 10% tego co jest i wybrać to co najlepsze.

Ktoś kto szuka fotografa na slub wesele nie bedzie miał czasu aby to wszystko zobaczyć a może nawet szybko sie zniechecić "napstrykanymi fotkami"

Napisał byś precyzyjniej co oferujesz, w jakiej postaci beda przygotowane zdjecia.

Przez przypadek kliknąłem w TUTAJ i znalazłem to o czym pisze w poprzednim zdaniu. Ale moim skromnym zdaniem nie kazdy może miec szczescie kliknac w ten link bo go nie widać. A zreszta po co robic kolejna podstronę jak mogło by być to w ofercie.

Co do seo to tak jak Xann napisał, katastrofa, zastosowałeś gotowca we flashu i masz jedna strone w google.

Jedna strona to troche mało. Wiecej stron to wiecej tekstu, fraz , tytułow, kombinacji słow, ogolnie wieksza moc strony.

Mi muzyka sie podoba, poproszę o namiary co to jest

Na początek dostałem komunikatem po oczach:

"In order to view this page you need JavaScript and Flash Player 9+ support!"

I tylko to, jak mi z wyników wyszukiwania wyskoczy coś takiego to nawet nie włączam JS tylko zamykam zakładkę.

- lipa na maxa

W kontekście mojego nick-a to nie wiem czy przypadkiem mnie nie obrażają :)

A tak poważnie to mam nadzieje ze autor sie nie obrazi, tylko weźmie do roboty.

Dziękuję Wam za opinie, i na początek proszę o podpowiedź co do pozbycia się krzaczków ze strony bo troszkę jestem zielony:)

Muzyka na stronie z płyty Zbigniewa Preisnera - Aberdeen

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności