Skocz do zawartości

[Praca] Specjalista ds. SEM

apelia

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista ds. SEM

Kraków

Masz doświadczenie w tworzeniu kampanii reklamowych w systemie Google Adwords?

Wiesz co to jest SEM, koszt CPC, jak obliczany jest Quality Score lub jak podnieść współczynnik konwersji?

Pracowałeś na takich narzędziach jak: Google Adwords Editor, Analytics czy Insights?

Nie boisz się dużej odpowiedzialności?

Chcesz mieć wpływ na rozwój Internetu w Polsce?

Zgłoś się do nas!

Zapewniamy Cię że:

- będziesz miał możliwość rozwoju w firmie będącej częścią międzynarodowego koncernu medialnego

- od początku dostaniesz dużą swobodę działania

- będziesz pracował na najlepszych narzędziach analitycznych

- znajdziesz się w młodym zespole, odznaczającym się profesjonalizmem i świetną atmosferą pracy

Zainteresowane, spełniające wymagania osoby, prosimy o przesłanie CV oraz listu motywacyjnego z odpowiednim numerem referencyjnym na adres: INTERIA.PL SA, os. Teatralne 9a, 31-946 Kraków lub e-mailem:media@firma.interia.pl

NIP:677-21-18-727

Prosimy o zawarcie w przesłanych dokumentach klauzuli: "Niniejszym wysyłając CV i list motywacyjny wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w związku z przeprowadzaną rekrutacją w tym także po jej zakończeniu w przyszłych procesach rekrutacyjnych w INTERIA.PL SA odpowiadających mojemu profilowi wykształcenia z zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych, Dz.U.nr.133 poz.883. Przyjąłem/jęłam do wiadomości, że zgodę na przetwarzanie danych w powyższym zakresie mogę odwołać w każdej chwili kierując stosowne oświadczenie do INTERIA.PL SA".

Jednocześnie informujemy, że nadesłanych dokumentów nie zwracamy, a kontaktować będziemy się tylko z wybranymi osobami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności