Skocz do zawartości

Przekierowanie 301 a filtr

m-naw

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

mam strone lista-przebojow.pl, która widnieje w google zaledwnie od 10 dni. Po wpisaniu lista-przebojow.pl jest na 1 miejscu ale po wpisaniu słowa kluczowego, które mnie interesuje - "lista przebojów" strony w ogole nie ma do pierwszej 500. To samo nie umiem znaleźć po wpisaniu frazy "lista-przebojow.pl lista przebojów".

Czy powodem może być przekierowanie 301 które przekierowywuje lista-przebojów.pl na lista-przebojow.pl. Domena z polskim znakiem "ó" jest widoczna w google (tak więc obie są widoczne z tym samym contentem) - czy to jest filtr na double content?

Ciekawostką jest, że jeszcze pare dni temu po wpisaniu "lista przebojów" na 37 stronie było można znaleźć odnośnik do lista-przebojów.pl z polskim "ó", a nie ta z "o".

Czy można coś z tego wywnioskować?

Bardzo proszę o opinie i pozdrawiam!

(sprostowanie teraz wpisuje "lista-przebojow.pl i nie ma jej na 1 miejscu a była, za to "lista-przebojów.pl" z "Ó" jest na 1 miejscu)

Szukasz ekipy filmowej? Casting do filmu, teledysku, reklamy!

Profesjonalne tworzenie stron www. Sklepy internetowe, strony firmowe, portale internetowe.

m-naw napisał(a):
mam strone www.lista-przebojow.pl, która widnieje w google zaledwnie od 10 dni.

bądź łaskaw czekać jeszcze 'troszkę'

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

To 301 to ostatnio rzecz wątpliwa - ja ustawiłem w grudniu jedno 301 i do dziś całkowicie nie wyindeksowało starej domeny. Pojawiła się nowa opcja do 301 w narzędziach dla webmasterów - coś pomogło bo więcej stron jest przewalonych ale stara domena jak była w indeksie tak jest nadal. Jeśli chodzi o pozycje to część wróciło część nie. Generalnie waha się wszystko jak sinusoida. Ogólnie to żałuje tego 301.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności