Skocz do zawartości

punkty

michal1991

Rekomendowane odpowiedzi

Zainwestować we wpisy. Im więcej zainwestujesz, tym wyżej w kategorii Twój wpis.

Napisane jest przecież jak byk na webwweb

EDIT

A może nie jest :P, tylko kiedyś było, ale łatwo się domysleć :D

tonery tusze :: karmy dla psów - zapraszam :: Psiarskie forum

Zainwestować we wpisy. Im więcej zainwestujesz, tym wyżej w kategorii Twój wpis.

Zainwestowałem 2 punkty w stronke i jest na pierwszym miejscu:D Ale to tylko dlatego, że w kategori jest tylko moja strona...

Jeszcze jedno pytanie:

Czy na jednym koncie moge mieć np. 50 stron w katalogu? czy musze zakładać drugie konto?

Polecam: Eczytniki

A dlaczego nowe konta maja po 100 punktów, a stare tyle ile sobie uzbierały gdy był system zberania. 

Może dobrze byłoby zrównać ilośc punktów na starszych kontach do 100  (oczywiście tam gdzie byo ich mniej )

Dokładnie. Dlaczego faworyzowane są nowe konta a stare mają po staremu 20 punktów (+ ewentualne zdobyczne)?

• 2 tygodnie później...

Ja ledwo 7 wykorzystałem :) czekają na lepsze czasy

Po latach biedy nauczyłem się oszczędzać :D

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

Daj więcej punktów na kategorię

dokładnie im więcej pkt na podkategorię tym lepiej

A można wiedzieć kiedy to "zrównanie" nastapi?

pirewsza część (czyli ponad 50% Uzytkowników) ma już 100 pkt, resztę zrównam jak wdrożę nowy system przypisywania wpisu do lokalizacji

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

• 2 lata później...
Możesz załozyć za to nowe konto

to czekaj bo nie rozumiem a nie chciałbym wyjść na idiotę (szczególnie że to pierwszy post :pytajnik: ):

dajmy na to że chce poumieszczać swoją stronę we wszystkich kategoriach na pierwszych miejscach i co zakładam 10 kont i dla każdego umieszczam tą samą stronę tylko w jednej kategori na wysokiej pozycji ?

chyba coś wydaje mi się że to nie fair :pytajnik: (dlatego też tego nie zrobiłem) ....jeszcze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności