Skocz do zawartości

Kartoteka.org.pl - Katalog Stron

ravau

Rekomendowane odpowiedzi

Świeży katalog, ma nieco ponad tydzień, zaindeksowany, ok 20 backlinków i będzie rosło, gdyż jest linkowany.

Założeniem jest to żeby był to wartościowy katalog i siedział dłuugo w sieci, więc proszę o staranne wpisy, moderacja jest naprawdę ostra.

Proszę przeczytać regulamin przed dodaniem wpisu.

Proszę też o opinie i sugestie co można ulepszyć, będzie to dla mnie bardzo przydatne, bo to mój pierwszy miniacz :D

Zapraszam: Katalog Stron Kartoteka

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Witam

Gratulujemy Twój wpis został dodany przez moderatora do Katalogu Stron - Kartoteka.org.pl

Prosimy o podlinkowanie swojego wpisu i jeśli to możliwe wstawienie linka do naszego katalogu. Dzięki temu katalog będzie miał jeszcze większą moc!

<a href="https://www.javaskrypt.w.szu.pl/katalog" target="_blank" title="katalog stron">Katalog stron</a>

Dziękujemy

Ale jaki wpis? :unsure: Dodawałem dwa tygodnie, albo tydzień temu do wielu katalogów i nie pamiętam jaki tytuł jest tego wpisu. Przydałby się w mailu bezpośrednio link do wpisu.

Postanowiłem poszukać mojego wpisu i wykryłem kolejny problem:

Brak wpisów zawierających: uzaleĹźnienia

pozdrawiam

@kyan

dzięki za sugestię, od teraz w powiadomieniach pojawiają się linki do wpisów, sorry, że nie mogłeś tego doświadczyć :)

druga sprawa - to kodowanie, nie rozumiem gdzie jest błąd, mógłbyś podać adres swojej strony?

Kolejny "bieda seo katalog".

Myślisz kolego ,że jak żądasz opisów na 300 znaków to będziesz mieć więcej treści?

Kolego, nie będę tworzył kolejnego katalogu syfiarza z 5 znakowymi opisami, jeśli dla ciebie katalog który ma lekko 2tyg i jest ładnie zaindeksowany, cały czas zdobywa backlinki i w dodatku autor stara się poprawiać błędy na bieżąco to trudno.

ps. nadal nie mogę sobie poradzić z błędnym wskazywaniem pr i tym kodowaniem przy wyszukiwaniu

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Witam

Niestety Twój wpis nie jest zgodny z naszym regulaminem i NIE został dodany do Katalogu Stron Kartoteka.org.pl.

Pozdrawiamy

Wszystko fajnie, tylko nie wiem, który z moich wpisów odrzuciłeś... Może by dodać adres strony do tej wiadomości?

Spółki | Prawo | Sąd

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności