Skocz do zawartości

Kartoteka.org.pl - Katalog Stron

ravau

Rekomendowane odpowiedzi

strasznie nieczytelny katalog, szare litery na szarym tle, oczy bola po minucie patrzenia, platnosci to jakis zart, wpisuje kod i nie wiadomo czy jest dobry czy nie bo nie ma zadnej informacji, po prostu wszystko sie wczytuje. znowu trzeba wytężać wzrok by wypatrzec co zle, podaje nowy kod i znowu kupa bo pokazuje ze tekst ma 0 znakow, mimo iz ma 400. i teraz co? zly kod, czy 0 znakow czy co???

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Co do czytelności to chyba kwestia subiektywna, np dla mnie żaden problem z odczytaniem, więc nie wiem..

a drugiego problemu nie rozumiem? w czym tak naprawdę problem? Komunikaty pokazują sie u góry pod ilością wpisanych znaków

Mogą być tylko 2 powody cofnięcia wpisu do dalszej obróbki

- niewypełnione wszystkie pola (czytać regulamin!)

- zły kod

W przypadku nie zastosowania się do obu wymagań pokazują się 2 komunikaty w formie 2ch zdań, jeśli jeden z nich to pokazuje adekwatny..

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Całkiem zacny katalog, tylko trochę kolory mi nie `ten-tego` :)

Dla mnie słabo czytelna (monitor ctr).

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

• 4 tygodnie później...

20 kodów na niedzielę, opisy nie muszą być unikalne, ale mieszańce mile widziane :D żeby nie dawać takich kilkadziesiąt razy użytych..

karty021

karty022

karty023

karty024

karty025

karty026

karty027

karty028

karty029

karty030

karty031

karty032

karty033

karty034

karty035

karty036

karty037

karty038

karty039

karty040

Katalog Kartoteka

edit: celem jeszcze większego "odminiaczenia" i uatrakcyjnienia skryptu dodałem możliwość oceniania wpisów

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności