Skocz do zawartości

Moje katalogi stron internetowych

neon103

Rekomendowane odpowiedzi

@Dido: nie jest tak jak piszesz, że "wolna amerykanka" ale o tym podyskutujemy może później. Katalogi będą mocne i zadbane.

@Kukus: jaki tam falstart. Wszystko jest zawsze pod kontrolą. Nie warto się czepiać takich rzeczy.

osobiście wolę kończyć zaczęte projekty zanim sie kolejnych narobi tyle, że przestanę się już łapać co i gdzie i jak

Inaczej wygląda praca jak ktoś sam pracuje, a inaczej wygląda praca zespołowa. Troszkę mam problem z grafikami - przyznaję się. Ale praca nad "starszymi" katalogami także trwają przykładem może być duub.pl - dzisiaj została zmieniona oprawa graficzna.

Jak już wielokrotnie wspomniałem: katalogi stron będą przedłużane, promowane i zadbane.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

• Odpowiedzi 181
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
To lubię. Porządne katalogi i szybka moderacja smile.gif.

Przeważnie rano i wieczorem. A jeżeli chodzi o słowo "porządne" to chyba obecnie za duże słowo. Grafik pracuje cały czas nad stylami, a jeszcze inne projekty przy okazji robi. Do końca roku powinno być wszystko skończone. Obecnie można pochwalić się tylko neonex.pl :)

Szpernij.pl - zapraszam do dyskusji na temat wyglądu.

Edycja: teksty się zmieni np: "Witamy w SEOKatalogu - najnowszym polskim projekcie SEO..." więc takich uwag proszę nie pisać :)

pod FF pole szukaj mi wyjechało poza prawy margin

edit: szybko to sie sex uprawia a nie moderuje :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zgred możesz dać screen? Hm, u mnie jest ok. SeoQuake często troszkę psuje wygląd :D

szybko to sie sex uprawia a nie moderuje

W postach wyżej chodziło raczej o częsty okres moderacji (2 x dziennie). :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności