Skocz do zawartości

Moje katalogi stron internetowych

neon103

Rekomendowane odpowiedzi

W szpernij.pl jest coś nie tak z wpisami. Wg. spisu kategorii na głównej oraz wedle informacji w panelu użytkownika w kategorii np. "Firmy>>Tłumaczenia" są 3 wpisy. Wchodzą w kategorie nie wyświetla się żaden z wpisów. To samo odnośnie innych kategorii. Jakaś chwilowa awaria?

Oferuję usługi SEO w zakresie j. niemieckiego

• Odpowiedzi 181
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witaj Neon!

Twój nowy katalog podobnie jak poprzednie przypadł mi do gustu. Dobrze byłoby, żebyś oprócz akceptacji wpisów zaakceptował również zasugerowane podkategorie. Z góry dziękuję!

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Cieszę się, że przypadł Tobie nowy katalog. Wygląd mają dopiero zmienione 3 z 8 katalogów (szpernij.pl, neonex.pl i szafirowy.pl).

UWAGA! W weekend prawdopodobnie nie będę akceptował wpisów - jestem na studiach (5.30 wyjazd - 24.00 w domu) więc wpisy będę akceptował dzisiaj późną porą i w poniedziałek rano.

Podkategorie będę także akceptował.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Grafik kombinuje nad krecik.net. Jezeli macie jakies sugestie to jutro wieczorem poprawi. Wiem o drobnych bledach np: tagi w kategorii, brak linkow logowania itd. Jezeli jakies propozycjoe to pisac.

https://katalog.avki.pl/ - został dodany "wpis wyróżniony". Zapraszam do zapoznania się.

Katalog dostał PR=3. Za 2,44 można reklamować się na głównej dzięki wyróżnieniu.

To 2,44 jest na 1 dzien czy na dłuzej??

Na 60 dni jeżeli chodzi o katalog.avki.pl - dzisiaj wieczorem będzie wpis wyróżniony na krecik.net :D

I link bedzie na stronie glownej? Ile linkow razem bedzie?

Tak, na stronie głównej i na podstronach. Ile linków będzie hm, tego nie wiem - będą w rotacji.

Edycja: na krecik.net już można kupować wpisy wyróżnione :)

• 2 tygodnie później...
będą jeszcze jakieś? dobijesz do 10?

Zapewne tak. Jeżeli będzie czas to pewnie i 15-cie postawię. Trzeba robić tak, aby nie zaniedbać obecnych, a jeszcze dużo grafiki do zmieniania, a grafik zachorował. Myślę, że w nowym roku pójdzie sprawniej, będą nowe osoby do pomocy itp.

bardzo dobre te Twoje katalogi

Dziękuję, linkowane systematycznie z własnego zaplecza. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności