Skocz do zawartości

Moje katalogi stron internetowych

neon103

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 181
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co myślicie o katalog.avki.pl - nowy wygląd.

Zapraszam do wpisów premium - reklama na głównej (w tym link) itp. za 2,44 zł / miesiac.

Więcej informacji o premium tutaj.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Ja bym przede wszystkim napisał regulamin. I nie podoba mi się odstęp pomiędzy lewą i prawą częścią katalogu. I użyteczność trochę kuleje. Home masz na samej górze po prawej. Jak ktoś przegląda dajmy na to podkategorie i chce wrócić na stronę główną odruchowo szuka albo klikalnego loga, albo przycisku "Home" lub "Strona główna". Dopiero teraz jak to piszę zauważyłem, że odnośniki masz również przy piesku. Niestety wcześniej tego nie widziałem czyli raczej nie jest dobrze...

netkat_logo_male.png.55f9093b88d31963c3c86caf4ab7bc2f.png  - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu!

Co myślicie o katalog.avki.pl - nowy wygląd.

Zapraszam do wpisów premium - reklama na głównej (w tym link) itp. za 2,44 zł / miesiac.

Więcej informacji o premium tutaj.

Witaj

Dziś koło 14 zakupiłem kod, jednak nie jest on akceptowalny przez twój katalog, przy dodaniu otrzymuję komunikat, że wpisywany kod nie jest prawidłowy. Wysłałem do Ciebie maila za pośrednictwem formularza w katalogu, nie otrzymując odpowiedzi dla pewności napiszę też tutaj.

Proszę o rozwiązanie problemu. Kupiony kod podałem w wysłanym mailu.

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Do użytkownika Flanker wysłałem kilka darmowych kodów. Obecnie jestem na studiach więc w weekendy jestem mało w Internecie. Regulamin był napisany jednak przy aktualizacji niestety nadpisałem plik.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Tak, już wszystko załatwione. Teraz może kilka uwag na temat samego katalogu:

1. Top mi się podoba, jest zrobiony estetycznie, ciekawie wkomponowane są również linki w headerze. Dla mnie na +

2. Niestety jak w większości katalogów top jest estetyczny, a poniżej już szablonowo, kompletnie bez żadnego zamysłu.

- zrób coś z tymi lewymi panelami aby ładniej wyglądały, niepotrzebnie również tak bardzo odchodzą od lewej krawędzi,

- środek również całkowicie szablonowy, zbyt wąski jak na posiadaną ilość wolnego miejsca. Grafika pod nagłówkami z białym tłem moim zdaniem nieciekawa.

Podsumowując: zamysł dobry, jeszcze trochę pracy poniżej headera i będzie bardzo ładny katalog.

Pozdrawiam.

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Ja bym usunął/dołożył jedną kategorię główną. Symetrycznie będzie wyglądało dużo lepiej. I jeśli nie wstawiasz reklam usuń w ogóle te pola "Reklamy adsense". I coś okienko reklamowe kuleje :"Aktualna strona w okienku reklamowym do dnia: 01 01 1970".

netkat_logo_male.png.55f9093b88d31963c3c86caf4ab7bc2f.png  - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu!

I coś okienko reklamowe kuleje :"Aktualna strona w okienku reklamowym do dnia: 01 01 1970".

Zapisane do poprawki do 1.31. Dzięki!

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności