Skocz do zawartości

Nierównomierne wyświetlanie na wybranych stronach

Rekomendowane odpowiedzi

mam na mysli wyswietlanie na okreslonych wybranych przeze mnie stronach, nie automatycznie rozsiewane po sieci

muzyczny temat, muzyczna reklama..

slowa kluczowe calkiem ogolne - mp3 muzyka koncert...

wybrałem kilkanascie stron raczej w temacie i co widze - na jednej stronie reklama jet wyświetlana kilkanascie razy, na innej kilkaset razy, a na zdecydowanej wiekszosci po zero! razy... o co chodzi?

slowa kluczowe sa na tyle ogolne za kazda strona muzyczna je zawiera wiec dlaczego takie roznice? jak to wyrownac?

bylbym wdzieczny za odp

pozdro

v

z vege pozdro

Veganka

Prawdopodobnie liczba wyświetleń nigdy nie będzie taka sama w przypadku rożnych stron. Każda strona ma inną liczbę odwiedzin, użytkownicy spędzają na nich różne ilości czasu, jest różny kontent itp. zbyt wiele czynników zewnętrznych i niezależnych, ze 100% pewnością zrobić taką samą liczbę odsłon na różnych stronach. Aczkolwiek rady powyżej mogą Cię nieco przybliżyć do osiągnięcia zamierzonego efektu.

Zleć obsługę kampanii AdWords certyfikowanym specjalistom GAP - linki sponsorowane - Najskuteczniejsza reklama w Google.

Tak jak napisal Paolcias. Nie baw sie w slowa jesli targetujesz konretne, pasujace tematycznie strony.

Skoncentruj na optymalizacji reklam (aby mozliwie najlepiej wpasowac sie w owe strony, testuj kilka wersji i monitoruj jakosc otrzymywanego trafficu).

No i znowu zmiany ;] Bedzie sie dzialo... hehehe ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności