Skocz do zawartości

Dobór słów kluczowych

Invo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Zwracam się z prośbą o pomoc w doborze słów kluczowych dla bazy noclegowej.

Zależy mi na dotarciu do potencjalnych turystów oraz właścicieli obiektów noclegowych.

Posiadam domenę (www.zanocuj.com) która na chwilę obecną nie była pozycjonowana i posiada PR = 0.

I jeszcze jedno pytanie: jaką firmę / osobę polecicie do wypozycjonowania serwisu?

Wymagania:

- top 10

- stałe miejsce (a nie szybki wzlot i jeszcze szybszy upadek)

- cena ;)

Z góry dziękuje za pomoc.

;) POCZATEK ### No i ja mam podobny problem, potrzebuje slow kluczowych do bazy klozetow.

Zalezy mi na dotarciu do potencjalnych babc i dziadkow klozetowych oraz osob korzystajacych z toalet publicznych.

Moge zakupic domene www.zasikaj.pl (nawet .com jest wolna), ktora na chwile obecna jest dostepna i mozesz ja zasikac, tzn. hmm zakupic, chcialem napisac. PR = N/A

No i kogo byscie polecili ? Siebie ? Powaznie, a to konkurencji nie polecicie ?

Wymagania:

- top 3 na fraze seks = StaryEeeeeKtoredydoSedesu ?

- stale miejsce (a nie szybki sik i maly puf)

- cena (za co ? za 3 listki srajtasmy oczywisce)

Z gory dziekuje ### KONIEC :)

sorry ale nie moglem sie powstrzymac, ludzie najpierw poczytajcie forum, no i jak nie wiecie jak prowadzic swoja strone i takich podstawowych rzeczy jak dobor slow kluczowych to po co sie za to zabieracie ? Jakie bedzie kolejne pytanie ? Niech zgadne, "Linkowac do strony glownej czy do podstron tez" ?

Wedding Photography Edinburgh

Artykularnia - skrobnij coś i opublikuj

UK Websites Directory - UK Only

Hmm... może to i faktycznie trochę źle zabrzmiało... - Sorry ale musiałem być dobrze zmęczony.

Zasadniczo chodziło mi o wyłonienie niszowych słów kluczowych...

Ok, może inaczej:

czy mogę użyć słów typu "noclegi w"?

albo "domki w" bez podawania nazwy miejscowości?

Czy taka fraza może ułatwić późniejsze pozycjonowanie na np. noclegi w Krakowie?

ok, dzięki za info.

Mam jeszcze jedno pytanie na które nie znalazłem odpowiedzi...

Z tego co się dowiedziałem, nie warto zmieniać firmę która już jakiś czas zajmuje się pozycjonowaniem mojego serwisu (jest to mało bezpieczne dla pozycji w wyszukiwarce) - podobno ;)

Ale co może się wydarzyć, jeśli np. dana firma będzie zajmowała się powiedzmy rok pozycjonowaniem na frazy x,y i z

a po roku, inna firma równolegle zacznie pozycjonować ten sam serwis na inne frazy?

Nie zaszkodzi to pozycji?

Z tego co się dowiedziałem, nie warto zmieniać firmę która już jakiś czas zajmuje się pozycjonowaniem mojego serwisu (jest to mało bezpieczne dla pozycji w wyszukiwarce) - podobno ;)

możesz zmienić pod warunkiem ze firma ma marne wyniki , wówczas nic ci nie grozi

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności