Skocz do zawartości

Dowcip to nie jest , ale gość jest dobry :)

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja tam jestem w szoku jezeli to nie fake.

Bo ilość czynników jaka może zaburzyć tor lotu była dość spora , a jednak trafił.

Dziwię się trochę że podstawa na króej stroi basen jest taka kanciasta , jak by skoczek nie liczył sie z tym ze może spaść bliżej

yeden co Ty pleciesz, to wszystko było wymierzone co do centymetra, widziałem tego typu pokazy na żywo - niesamowita sprawa, ale tylko dla ludzi z jajami.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

luq: zgadzam sie ;) Wg mnie fake :) Nie pokazali calej slizgawki, poza tym tor tego kolesia jest troche nierealistyczny - chociazby podczas przesuwania kamery w prawa strone nasz ziomek powinien na ekranie zwolnic a on porusza sie ze stala predkoscia (co dane taki rezultat jakby jeszcze w powietrzu przyspieszal ;) ).

edit: nie mowiac o tym ze koles na slizgawce ma czarne buty a ten w basenie biale adidasy :)

pozycjonuj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności