Skocz do zawartości

Googi.pl :)

Rocky77

Rekomendowane odpowiedzi

Katalog nie ma wyszukiwarkri, a przy probie dodania strony ktora juz istnieje, katalog lezy i sypie errorami.

Dodano: faktycznie jest, slepne :)

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

wyszukiwarka jest po lewej, pod "Top kategorii" jest też parę błędów przy dodawaniu strony, nie mających wpływu na dodanie, poczekam na 1.3 kilka dni, jak aktualizacja nie pomoże będę inaczej kombinował

Tworzenie, wsparcie sklepów na Prestashop GoPresta.pl zapraszam do współpracy

Masz w bazie w adresach SPAM jakiś adres z nieprawidłowym znakiem którego eregi() nie akceptuje stąd błędy. Zaraz podeślę Ci wersje z inna funkcją - eregi sprawia czasem problemy.

edit. poszło

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

• 7 miesięcy temu...
błędy wyeliminowane, mój błąd był ;)

edit:

zapraszam do dodania stronek, zbliża się do 2k ilość adresów, tylko pierwsze 3k będzie rozpatrzone bezpłatnie

dlaczego katalog przyjmuje i pobiera opłaty non stop 2.44zł

czy jest to katalog postawiony na wyciągnięcie jak największej kasy?

dodałem wpis ok 2-3 tygodni temu i zapisałem sobie katalog i wpis

dzisiaj dodałem wpis tej samej strony i przyjął następne 2.44zł

ale widzę, że katalog znajomy sprawdziłem, faktycznie przyjął drugi wpis tej samej strony i opłatę.

zrobiłem próbę i wpisałem ponownie ten sam adres i Nie ma komunikatu, że strona dodana i znowu wpis zostałby przyjęty i opłata. myślę, że jest kilka takich stronek sądząc po logu szybka moderacja "teges.pl"

Hmm, przed dodaniem (ponownym?) strony i przed wysyłaniem kolejnego SMS wystarczy użyć wyszukiwarki jeśli ktoś nie pamięta czy już dodawał stronę.

Faktycznie jest jakiś błąd, nie ma komunikatu, że strona jest już w katalogu i pozwala jeszcze raz ją dodawać. Zgłoszę do supportu to, swoją drogą jakiś czas temu Generał wgrywał mi tam najnowsze wersji plików skryptu gdy szukał powodu pewnego błędu, może ma to jakiś związek ...

Podaj przez formularz z jakiego numeru i którego dnia słałeś SMS(y), podeślę Ci kody abyś mógł dodać jakieś inne strony w ramach rekompensaty.

Tworzenie, wsparcie sklepów na Prestashop GoPresta.pl zapraszam do współpracy

zrobiłem próbę i wpisałem ponownie ten sam adres i Nie ma komunikatu, że strona dodana i znowu wpis zostałby przyjęty i opłata. myślę, że jest kilka takich stronek sądząc po logu szybka moderacja "teges.pl"

Niemożliwe - poproszę na kontakt@seokatalogi.pl lub priva adres wpisu strony którą "rzekomo" da się dodać ponownie - jeśli jest tak faktycznie to potraktuję tę sprawę priorytetowo :)

EDIT. OK - już jasne. Moja wina, moja bardzo wielka wina :blush: - naprawiając poprzedni problem u Rockiego część kodu odpowiedzialnego m.in. za sprawdzanie czy strona nie jest już przypadkiem w bazie dałem w komentarz /* ... */. Jeszcze raz SORRY i wielkie dzięki dla Botek. Problem już rozwiązany.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Niemożliwe - poproszę na kontakt@seokatalogi.pl lub priva adres wpisu strony którą "rzekomo" da się dodać ponownie - jeśli jest tak faktycznie to potraktuję tę sprawę priorytetowo :)

EDIT. OK - już jasne. Moja wina, moja bardzo wielka wina :) - naprawiając poprzedni problem u Rockiego część kodu odpowiedzialnego m.in. za sprawdzanie czy strona nie jest już przypadkiem w bazie dałem w komentarz /* ... */. Jeszcze raz SORRY i wielkie dzięki dla Botek. Problem już rozwiązany.

No tak tylko zobaczę, czy to nie było w kilku katalogach

bo dzisiaj dodawałem strony i spostrzegłem to dopiero na

https://www.googi.pl

a wiesz trudno robić spis wszystkich katalogów, do których dodaje się strony

i jak mam komunikat, ze strona jest już w bazie, to lecę dalej, a tutaj nic nie było

to już jutro poszperam, bo dzisiaj za późno

i przepraszam za ton w jakim zaczołem, ale trochę się wkurzyłem

No tak tylko zobaczę, czy to nie było w kilku katalogach

bo dzisiaj dodawałem strony i spostrzegłem to dopiero na

https://www.googi.pl

Jeśli chodzi o SEOKatalogi to raczej tylko w googi.pl - jeszcze raz sorry za problem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności