Skocz do zawartości

Jak wykorzystać precle ?

kezman93

Rekomendowane odpowiedzi

hehe nie ja mowie tylko ze jak dodaje do precli to często widzę swl w stopce. Ludzie dodają arty i linkując je nabijają Ci site i linki a ty dostajesz za to pkt i czasem filtr...nawet.

a to tak na a propo WP...

https://www.fabrykaspamu.pl/poradnik-jak-po...a-na-wordpress/

postanowiłem pisać precle. Mam już ich bardzo dużo, o przeróżnej tematyce, średnio po 1500 znaków.

Chyba mylisz precle z artykułami. Precle to strony (oparte najczęściej o wordpress) na których znajdują właśnie artykuły reklamowe z linkami w treści.

Jeśli masz dużo artykułów o różnej tematyce - poskładaj je w kilka, kilkanaście stron tematycznych. Wstaw reklamy i linkuj. Reklamy zarobią na hosting i domeny (a może nawet i jakieś piwo) a Ty będziesz miał zaplecze na przyszłość.

Hosting już od 39 zł brutto/rok! Sprawdź nasze możliwości: brak limitu domen, subdomen, kont FTP, baz danych MySQL, wiele wersji PHP, dostęp do konta przez SSH, automatyczna instalacja WordPress, kompatybilność z frameworkami Symfony/Laravel, blokada krajów, integracja z CloudFlare i wiele innych.

Czyli mam utworzyć bloga np. opartego o wordpress, i powpisywać tam wszystkie artykuły, a następnie dodać SWL w stopkę tak ?

Tak w stopkę najlepiej eweba, gotlinka i seoneta i linkme statlinka ;) i co tam jeszcze chcesz :)

Na koniec linki do precla wstaw na stopkę w PiO i po problemie ;)

Czyli mam utworzyć bloga np. opartego o wordpress, i powpisywać tam wszystkie artykuły, a następnie dodać SWL w stopkę tak ?

Tak w stopkę najlepiej eweba, gotlinka i seoneta i linkme statlinka ;) i co tam jeszcze chcesz :)

Na koniec linki do precla wstaw na stopkę w PiO i po problemie ;)

hehehe tak jest.. złoty sposób

• 3 tygodnie później...

Tak w stopkę najlepiej eweba, gotlinka i seoneta i linkme statlinka :) i co tam jeszcze chcesz :)

Na koniec linki do precla wstaw na stopkę w PiO i po problemie :)

:) i tak powstanie kolejny nic nie warty precel :P

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

.... Jak wykorzystać te precle ? ....

dziś wstałem lewą nogą dlatego taki ton

zanim odpowiem ci na Twoje pytanie Ty odpowiedz na moje

1. do czego służą precle ????

2. czy można na nich zarobić jeżęli tak to jak ???

ps. AdamAGP# czy jeżeli ceneo zrobiło by to z stopką stało by sie nic nie warte ?

Marketing internetowy dla firm

ps. AdamAGP# czy jeżeli ceneo zrobiło by to z stopką stało by sie nic nie warte ?

Xann, ale porównanie strzeliłeś :), mi raczej chodziło o podlinkowanie precla, a nie jego stopkę, bo powstaje wiele nic nie wartych precli tylko i wyłącznie pod systemy, gdzie właściciel ogranicza podlinkowanie np. właśnie jedynie do sygnatury z pio, plus jakieś tam drobne linki pozwalające jednie trochę zaindeksować ów twór, czy też linkuje precla jedynie z swli.

P.S.

Ceneo by raczej takiej stopki sobie nie zafundowało ;)

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności