Skocz do zawartości

Pytanie zo do tytułu strony

hotsauce007

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, prowadzę razem z bratem parę serwisów tematcznych, ja zajmuje się głównie stroną https://www.ps3games.pl która jest polem doświadczalnym dla rozwiązań technicznych.

Na tą chwilę używam skryptu który tworzy mi na każdą stworzoną nowo stronę taki sam tytuł jak na stronie głównej.

Wszystkie podstrony mają więc ten sam tytuł. Teraz nasuwa się pytanie - czy to dobrze ?

Czy może powinienem jednak używać wielu tytułów dla każdej podstrony innego ?

Chciałbym zaznaczyć, że każdy news na mojej stronie, google widzi jako podstronę. Jest więc niemożliwe abym stworzył każdy artykuł z tytułem dla SEO, ponieważ tytuł newsa to także tytuł strony z artykułem w przeglądarce. (na tą chwilę automatycznie zastępowany przez skrypt, standardowym tytułem strony)

Podsumuje - lepiej mieć różne prawie losowe tytuły podstron czy jeden dla wszystkich ale przygotowany pod SEO ?

ciekawa strona o tematyce - programy partnerskie

Pomyśl czym jest tytuł strony. Jeżeli wszystkie podstrony masz o tym samym to mogą być wszędzie takie same, jeżeli jednak podstrony są różne to tytuł powinien odpowiadać ich zawartości.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Wielki Elektronik

Tytuły nie mogą być idiotyczne. To jest jeden z podstawowych elementów optymalizacji strony. Zrób może coś takiego że tytuł newsa będzie za razem tytułem strony tak jak to działa np. w WP z odpowiednią wtyczką. Dodatkowo do tak utworzonego tytułu możesz dodawać na końcu tytuł główny strony.

np.

Strona główna ma tytuł: Komputery

Do tego masz podstronę/newsa: Myszki bezprzewodowe

do tej podstrony generujesz tytuł: Myszki bezprzewodowe | Komputery

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Pomyśl czym jest tytuł strony. Jeżeli wszystkie podstrony masz o tym samym to mogą być wszędzie takie same, jeżeli jednak podstrony są różne to tytuł powinien odpowiadać ich zawartości.

wszystkie sa o tym samym czyli o grach na ps3 ale kazdy artykul jest inny i o innej grze

ciekawa strona o tematyce - programy partnerskie

wszystkie sa o tym samym czyli o grach na ps3 ale kazdy artykul jest inny i o innej grze

toz przeciez ci napisali ze wg wzrou

Title= #tytul gry# | Playstation 3

i gra i buczy

puf

Wedding Photography Edinburgh

Artykularnia - skrobnij coś i opublikuj

UK Websites Directory - UK Only

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności