Skocz do zawartości

Rady dla moich stron?

Rekomendowane odpowiedzi

specs do ciebie:

Przeczytałem wiele o pozycjonowaniu.Ale po co pisze to co pisze? Po to:

Po co mieć malucha jak mozna mieć astre ?

Po co mieć skłądaka jak można mieć górala? Po co wcinać przemysłową kiełbase z chemią jak można naturalną zdrowszą?

A unikając metafor po co zatrzymać sie tu gdzie jestem skoro mogę isć dalej i być lepszym?

Poco mieć dany wyniki w pozycjonowaniu istać z nimi w miejscu jeśli moge mieć lepsze i sie rozwijać??

Właśnie dlatego to napisałem by być jeszcze lepszym i zapewne coś mi umkneło czegoś nie wiem i inni mi wtym pomogą dzieki czemu będe jeszcze lepszy.

Na pewno to rozumiesz.

Tłumacz Marcin Matijaszkiewicz

email: mm@matibesttranslate.com

1 www.matibesttranslate.com

Ale Ty nie masz pojecia o pozycjonowaniu. Po co ci Astra jak wsiadziesz do niej i sie zabijesz?

Naucz sie jezdzic rowerem a dopiero pozniej pomysl o Astrze.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

specs do ciebie:

Przeczytałem wiele o pozycjonowaniu.Ale po co pisze to co pisze? Po to:

Po co mieć malucha jak mozna mieć astre ?

Po co mieć skłądaka jak można mieć górala? Po co wcinać przemysłową kiełbase z chemią jak można naturalną zdrowszą?

A unikając metafor po co zatrzymać sie tu gdzie jestem skoro mogę isć dalej i być lepszym?

Poco mieć dany wyniki w pozycjonowaniu istać z nimi w miejscu jeśli moge mieć lepsze i sie rozwijać??

Właśnie dlatego to napisałem by być jeszcze lepszym i zapewne coś mi umkneło czegoś nie wiem i inni mi wtym pomogą dzieki czemu będe jeszcze lepszy.

Na pewno to rozumiesz.

A po co ludzie biorą grube pieniądze za pozycjonowanie skoro mogą pozycjonować strony za darmo takim jak ty?

Umiesz wyciągać wnioski? Znasz definicję słów praktyka oraz testy?

Powtórzę jeszcze raz, za takie rzeczy się płaci :P

Owszem, można zadać pytanie:

Mam na stronie błąd:

W kodzie mam: <a href=index.php>Link</a>

Gdzie jest błąd?

Odpowiedź

<a href="index.php">Link</a>

Ale nie pytania typu "Jak wbić się do top1"

Edyta:

GEGE dobrze to podsumował

multikonto, recydywa

specs płaci sie albo sie nie płaci.gdyby obowiazkowe było płacenie to bym nie mógł tu pisać ,a przecież to forum pozwala na darmowy samorozwój. Właśnie po to jest.

To go czytaj.

A tak btw. mam kilka a4 do przetłumaczenia. Przetłumaczysz mi? Albo naucz mnie hiszpańskiego. Dobra?

multikonto, recydywa

Robiac badanie rynku doszedłem do ważnego wniosku. Nigdy niedogodzisz wszystkim. Ze 100 osób zawsze znajdzie sie ktoś komu sie nie sposoba. Ważne by wiekszości pasowało :P.Ważne by wiecej ludzi dawało ci 4-5 a mniej 3.

te badania rynku obejmowaly osoby w wieku osoby na twoim avatarze czy osoby w wieku z calego przedzialu 25-50 lat?

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Chyba podstawa to strona w 2 językach. I te doświadczenie to kurs szybkiego pisania- (według mnie dobry do precli), a nie tłumaczenie. Może napisz jakieś doświadczenia z tłumaczenia jakieś certyfikaty dobrze zrobić przynajmniej podstawowy FCE bo maturę, z ang to każdy chyba zdaje. Kto Ci zaufa za 19pln na stronę A4 bez doświadczenia uzupełnij stronkę i dopiero myśl o pozycjonowaniu bo szkoda kasy według mnie jak nikt Ci tego nie kupi i co z tego że strona będzie wysoko w google. Może warto narazie zrobić promocje tłumaczenie za friko a potem ludzie będą cie polecać na forum, że wszystko było ok. Na niektórych stronach co ludzie mają cerfikat tłumacza przysięgłego ceny są porównywalne, więc może zacznij od zmiany ceny żeby naprawdę była to promocja:) Pozdrawiam

czytajac twoje tematy myślałem to jakiś żarcik, ale nie widzę ze masz mistrzostwo :P

Robiac badanie rynku doszedłem do ważnego wniosku.

Mistrzostwo jak dla mnie. Co ty bierzesz???

Pisząc na kofie pracujesz 500% szybciej i 700% dłużej ale tracisz jasnosć umysłu ...

a już wiem, ale samą tak ?? Nie na pewno masz jakiś dodatek do tej kawusi :)

Przeczytałem wiele o pozycjonowaniu.

Na pewno to rozumiesz.

Oj dużo za mało czytałeś widać jeszcze.

i zapewne coś mi umkneło czegoś nie wiem i inni mi wtym pomogą dzieki czemu będe jeszcze lepszy.

No naprawdę, ale masa rzeczy ci umknęła, ale to na pewno wina kofeiny. Po prostu za szybko czytasz na tej kofeinie zwolnij i oprócz czytania staraj się analizować to co czytasz. :)

podlinkowałem je nawzajem

-.-

Swoja droga z takim stosunkiem jak ty masz daleko nie zajedziesz. To tak jakbym na pierwszym roku studiów zaczął wyrywkowo pytać się wykładowcy o rzeczy z czwartego roku. Na wszystko przyjdzie czas. Czytaj, a jak czegoś nie wiesz to pytaj.

A jak nie chcesz nic zmieniać to dodawaj do katalogów precli i powinno dużo dać: pododawaj do tych list:

www katalogiseo.info/str-pr-10-0.html

www katalogiseo.info/gt-Presell%20Page.html

www katalogiseo.info/katalogi,VIP

+ grupy dyskusyjne, fora, blogi . Systematycznie będziesz dodawał i będzie ok na początek, Wybierz sobie parę słów kluczowych np tu: https://adwords.google.com/select/KeywordToolExternal odnoszących się do twojej strony, i je linkuje w preclach

1. Usuń wszystkie linki wychodzące.

2. Zleć komuś, bądź wykonaj atrakcyjniejszą stronę i lepszą pod kątem seo.

3. Zleć komuś, bądź zadbaj o odpowiednie linkowanie strony. Tutaj z pomocą przyjdą katalogi (żadne z linkami zwrotnymi), precle (informacje o tym znajdziesz na forum), czy korzystanie z swl (systemy wymiany linków).

Tyle z szybkiego kursu pozycjonowania, teraz kilka rad dla Ciebie.

1. Wszystkie odpowiedzi na Twoje pytania są zawarte na forum i powielone tysiąckrotnie, dlatego też odpowiadanie na te jest wkurzające, bo odpowiedź masz wyłożoną na tacy.

2. Strona jest Twoją wizytówką i reprezentuje ten sam poziom, który Ty reprezentujesz sobą, dlatego też jeśli uważasz, że jesteś mocny w tym co robisz, postaraj się o równie mocną, ładną i dobrą stronę.

3. Jeśli chcesz być obok tłumacza dobrym przedsiębiorcą, postaraj się zainwestować zarobione pieniążki w promocję swojej strony i swój wizerunek w internecie, dzięki czemu Twoje pieniądze się pomnożą.

Pozdrawiam i oczekuje mniejszej aktywności, a więcej czytania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności