Skocz do zawartości

Wymienię się linkiem. Szukam pracy. Niska pozycja.

szukampracy.cba.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Wam wszystkim!

Właśnie niedawno ukończyłem studia na UW. I zaczęło się poszukiwanie pracy. Postanowiłem - wzorem ludzi na Zachodzie - stworzyć swoją własną stronę internetową - nie BLOG! Taka, gdzie potencjalny pracodawca mógłby zapoznać się ze mną, moimi kompetencjami. Wiecie jak to jest, studia humanistyczne, po których nie ma pracy, trzeba wspomagać umiejętnością radzenia sobie w internetowej rzeczywistości. To nie są studia na Politechnice Warszawskiej czy w Szkole Głównej Handlowej. Więc stworzyłem tę stronę. Swoja personal web site. A najgorsze w tym wszystkim jest to, że jak chcę dodać link do swojej strony na innych stronach, nie ma nawet takiej kategorii jak strony prywatne/strony osobiste. Są kategorie: PRACA, BLOG czy OGŁOSZENIA. Ale moja strona nie pasuje do żadnej z nich.

Stąd moja prośba do osób, które zamieściłyby na swojej stronie link do mojej strony:

<a href="https://www.szukampracy.cba.pl" title="Absolwent europeistyki na UW szuka pracy. Strona osobista.">Szukam pracy w Warszawie</a>

Jeśli chcecie, umieszczę linka do Waszej strony po prawej stronie na mojej stronie w dziale: Warto odwiedzić. Strona powstała kilka dni temu. Mam słabą pozycję.

www.szukampracy.cba.pl

Dziękuję.

:P l

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności