Skocz do zawartości

Thunderbird

Cestro

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem (może i forum o zupełnie innej tematyce) z programem Thunderbird.

Chodzi mi dokładnie czy do jednej tożsamości (profilu) mogę dodać 4 adresy e-mail? Co do odebrania to ustawiłem filtrowanie. Jednak nie umiem sobie poradzić z wysyłaniem. Chciałbym np. przy wysyłaniu wiadomości aby była możliwość wyboru pomiędzy np. a@domena.pl, b@domena.pl, c@domena.pl, d@domena.pl. Jest taka możliwość bez przełączania profili?

Druga sprawa czy mogę ustawić (to się chyba nazywa sygnatura) w poczcie podpis automatyczny?

Np. Gdy piszę nową wiadomość to automatycznie mi wstawia np:

-------------

Pozdrawiam

Nazwa firmy

Kontakt do firmy

Z góry dziękuję za odpowiedź.

multikonto, recydywa

Druga sprawa czy mogę ustawić (to się chyba nazywa sygnatura) w poczcie podpis automatyczny?

Klikasz prawym klawiszem na nazwe profilu, wybierasz Właściwości i podajesz ścieżkę do sygnatury (Dołącz sygnaturkę)

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Chodzi mi dokładnie czy do jednej tożsamości (profilu) mogę dodać 4 adresy e-mail? Co do odebrania to ustawiłem filtrowanie. Jednak nie umiem sobie poradzić z wysyłaniem. Chciałbym np. przy wysyłaniu wiadomości aby była możliwość wyboru pomiędzy np. a@domena.pl, b@domena.pl, c@domena.pl, d@domena.pl. Jest taka możliwość bez przełączania profili?

Jest- konfiguracja kont->dodaj konto->wypełnij wszystkie pola->w konfiguracji kont na samym dole jest lista serwerów wychodzących,można przypisać konto pocztowe do serwera wychodzącego i wtedy przy pisaniu maila jest wybór konta :)

Jest- konfiguracja kont->dodaj konto->wypełnij wszystkie pola->w konfiguracji kont na samym dole jest lista serwerów wychodzących,można przypisać konto pocztowe do serwera wychodzącego i wtedy przy pisaniu maila jest wybór konta :)

Zrobione mistrzu :) Dziękuję :)

Nie wiedziałem, że się uporam z tym jeszcze dziś :)

Naprawdę wielkie dzięki za pomoc, bo to moja pierwsza styczność z tym programem :)

multikonto, recydywa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności