Skocz do zawartości

Blog - jak blog

mistrz-i-Malgorzata

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

wiem że to tylko blog :P

Dla mnie jednak z uwagi na sprawę poruszana na tym blogu ma znaczenia jak blog wygląda i jak się pozycjonuje. Ci z Was którzy będą chcieli się zagłębić w treść dowiedzą się wszystkiego Ci z Was którym się nie będzie chciało trudno jakoś to przeboleje :)

Blog opisuje pewna życiową sytuację wzięcia kredytu hipotecznego.

Interesuje mnie co mogę z tym blogiem zrobić ? co poprawić ? a może przenieść na domenę płatną? jak poprawić rozpoznawalność ?

hmm wszelkie sugestie mile widziane ...

Pozdrawiam

Zainteresowany(a) sposobem gdzie dostać kredyt hipoteczny zobacz mojego bloga.

Historia kredytu hipotecznego w Banku DnB NORD czyli jak podnieść sobie ciśnienie na własne życzenie ;-)

A jakie masz plany co do bloga?

I to jest bardzo dobre pytanie ...

Blog ten wypączkował z mojego innego bloga który było generalnie o tym jak się kupuje mieszkanie.

W miedzy czasie wyszła sprawa z DnB NORD ...

Plany ... no jest kilka działań jakie jeszcze podejmę. Kilka dokumentów do opublikowania. Z czasem ten kawałek historii myśle zespoli się z tym co pisze sobie gdzieś na boku. Chciałbym jednak aby na frazę [nazwa banku] [usługa świadczona przez ten konkretny bank] mój blog wskakiwał no nie na 1 B) miejscu nie bądźmy pazerni :P ale gdzieś tak na 1 stronie :)

Historia kredytu hipotecznego w Banku DnB NORD czyli jak podnieść sobie ciśnienie na własne życzenie ;-)

Linkuj adres do bloga a odpowiednim dla Ciebie Anchorem czyli np.

<a href="linkdostrony" title="tytulstrony">Anchor</a>

Wykorzystuj najlepiej darmowe katalogi, jak możesz to usuń linki w stopce, zabierają "moc". W sumie nie tylko ze stopki.

Ja na twoim miejscu kupił nowy serwer, własną domenę, najlepiej peelkę i postawił na niej wordpress'a i pozycjonował tą stronę jako docelową a tego bloga użyłbym jako zaplecze do pozycjonowania i linkowania do strony docelowej.

Edyta:

Oczywiście linkował artykułami z odpowiednim anchorem.

multikonto, recydywa

Linkuj adres do bloga a odpowiednim dla Ciebie Anchorem czyli np.

<a href="linkdostrony" title="tytulstrony">Anchor</a>

Wykorzystuj najlepiej darmowe katalogi, jak możesz to usuń linki w stopce, zabierają "moc". W sumie nie tylko ze stopki.

Ja na twoim miejscu kupił nowy serwer, własną domenę, najlepiej peelkę i postawił na niej wordpress'a i pozycjonował tą stronę jako docelową a tego bloga użyłbym jako zaplecze do pozycjonowania i linkowania do strony docelowej.

Edyta:

Oczywiście linkował artykułami z odpowiednim anchorem.

Ok. Przyjął do wiadomości ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności