Skocz do zawartości

Co powinienem zrobić na forum przez ponownym zgłoszeniem.

prozak

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Posiadam forum na skrypcie przema. Forum stało w wynikach google w pierwszej 10 na frazy które mnie interesują. Od około października 2008 roku spadło o jakieś 50 pozycji w dół na każdą frazę i tak jest do dziś. Wszystko wskazuje na to iż dostałem jakiś filtr, nie bardzo wiem za co. Postanowiłem zgłosić forum jeszcze raz przez webmaster tools, lecz zanim tego dokonam muszę pozbyć się wad. I tutaj nasuwa się problem gdyż nie wiem co jest nie tak z tym forum i co zrobić by było czyste. Wcześniej na forum był zainstalowany SWL i domyślam się że właśnie za to dostałem filtr. Na tą chwilę już go nie ma. Proszę o pomoc. Co jeszcze powinienem zrobić zanim zgłoszę ponownie forum. Adres forum to www.sisx.pl. Dodam jeszcze że w wyszukiwarce netsprint.pl strona utrzymuje się dokładnie tak jak kiedyś w google. Proszę o pomoc.

Witam. Może troszkę zaofftopuje, ale to ze szczęścia wybaczcie :hi:. Otóż z tego co wyczytałem po zgłoszeniu do ponownego rozpatrzenia trzeba czekać około 3 do nieskończoności tygodnie. Ja po zgłoszeniu czekałem 4 dni i stronka ponownie pokazała się w pierwszej dziesiątce. Jak sobie pomyślę że czekałem 8 miesięcy, a wystarczyło tylko wywalić SWL'a i ponownie zgłosić to trafia mnie szlag. Chciałbym wam podziękować i chyba zmienię zdanie na temat google. Pozdrawiam. I najlepszego życzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności