Skocz do zawartości

TradeDoubler kradnie kasę i opóźnia wypłaty

Kirgo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja Wam powiem, że wszystko zależy tutaj od Reklamodawców.

Osobiście korzystam z usług TradeDoubler'a już dwa lata i cały czas jestem zadowolony. Co miesiąc dostaję wypłatę, bez żadnych problemów - gdy są jakieś kampanie specjalne, sami do mnie dzwonią z BOK'u i pytają się czy dopisać do kampanii.

Sprawdzone, wypłacalne programy to na pewno:

- e-cyfrowe.pl

- agito.pl

- komputronik.pl

- intymna.pl

- rtv euro agd

bodylike.pl - naturalne kosmetyki

[...]

- gdy są jakieś kampanie specjalne, sami do mnie dzwonią z BOK'u i pytają się czy dopisać do kampanii.

[...]

z ciekawości: jaki trzeba mieć ruch żeby dostąpić takiego zaszczytu ?

Jeśli potrzebujesz pomocy w nauce polecam korepetycje. Znajdziesz tam bazę korepetytorów z całej Polski.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
[...]

- gdy są jakieś kampanie specjalne, sami do mnie dzwonią z BOK'u i pytają się czy dopisać do kampanii.

[...]

z ciekawości: jaki trzeba mieć ruch żeby dostąpić takiego zaszczytu ?

Szczerze, nie wiem czy jest to w ogóle określone ;) . Mam w zasadzie jeden serwis, około 50 000 UU na miesiąc. Możliwe, że po prostu przy dobraniu odpowiednich reklam, zapewnia to dobrą konwersję. Może grupa docelowa... nie wiem... w każdym razie na pewno nie ruch.

PS. Płatność jest już w realizacji. Odjęli kasę wcześniej, żeby było przed świętami ;)

bodylike.pl - naturalne kosmetyki

Najwięksi [ nierzetelni partnerzy ] z TD to orange.. mam bardzo dużo cofniętych prowizji za sprzedaż telefonu z abonamentem w orange z powodu:

"Deny by autodeny"... czyli w moim rozumieniu automatyczne odrzucanie prowizji po czasie równo 30 dni.

Działa to tak, że wygenerowana jest sprzedaż załóżmy 15.11.2009 o godzinie 20:05 i 15.12.2009 o godzinie 20:05 + kilka-kilkanaście sekund jest "Deny by autodeny"...

I tak mam już każdą (a trochę ich było) prowizję z orange za sprzedaż telefonu z abonamentem od 12 miesięcy...

Niemożliwe jest żeby każda sprzedaz kończyła się fiaskiem skoro sprzedaż pochodzi ze strony ściśle związanej tematycznie z orange, 30 dni to za mało na potwierdzenie przecież. osoba zamawia telefon, kilka dni minie zanim trafi telefon do celu kurierem i wydaje mi się że czekają z potwierdzeniem aż do momentu zapłaty pierwszego abonamentu + parę dni na wprowadzenie tego do systemu.

W efekcie każda prowizja jest wycofywana automatycznie mimo, że po tych 30 dniach z pewnością spora część byłaby potwierdzona poprawnie.

Co z takim faktem zrobić? Napisałem długiego maila z dokładnym wyjaśnieniem sprawy wraz z podaniem statystyk konkretnych (ładnie na kolorowo żeby widzieli że coś orange w ch.. robi) do TD i nic, cisza..

Mam do orange bezpoiśrednio uderzyć i poprosić o kontakt osoby odpowiedzialnej za współpracę z partnerami z TD i z TD ogólnie?

W grę wchodziłaby prowizja 4 cyfrowa więc nie dam im tak łatwo zrobić mnie w ch..a, jedynie kliknięcia orange nalicza i płaci za nie (10gr za klik) ale tez z 2-3 miesięcznym opóźnieniem.

125x125_2.jpg

dzięki tomekf za numer, na stronie TD jest inny do kontaktu a ta osoba której numer podałeś wydawała się kompetentna.

Orange nieprawidłowo naliczało, a raczej anulowało prowizje przez dłuższy czas ostatnio i teraz są prowizje ponownie weryfikowane.

Na początku stycznia ma się wszystko wyjaśnić i w panelu TD mają być widoczne na nowo zweryfikowane rozliczenia.

Mam nadzieję, że chociaż 1/3 prowizji było zakończonych skutecznie i na początku lutego byłaby zaległa wypłata

125x125_2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności