Skocz do zawartości

TradeDoubler kradnie kasę i opóźnia wypłaty

Kirgo

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 miesiące temu...

Dzisiaj TradeDoubler to już w moim przypadku przeszedł sam siebie. Nie ważne że na płatność czekam od 2 miesięcy. Na koncie miałem ponad 2400zł z pewnej kampani. Dzisiaj mi wysyłąją maila że moje wynagrodzenie zostało usunięte bo ruch mam generowany sztucznie ??!!?? WTF !!

Strona jest wypozycjonowana na pewne słowa wysoko, long tail ładnie generuje ruch tymczasem TD wali w CH**a i jeszcze grozi że zablokuje mi konto ;)

Dziwne że nie ma problemu z innymi kampaniami na tej stronie i tam gdzie mam mniej kaski zarobionej wszystko jest ok !

Nie polecam współpracy bo to banda [ nierzetelny partner ]ów. Jeśli komuś zależy na tym żeby coś zarobić na reklamach 100000x uczciwsi i pewni partnerzy: netsales.pl, novem.pl !!

Wstyd Trade Doubler wstyd !

Wyślij im poleconym wezwanie do zapłaty z opisem Twojego punktu widzenia, zagroź możliwością wniesienia zawiadomienia o podejrzeniu popełnieniu przestępstwa z art. 286 k.k. (oszustwo) w przypadku dalszego bezpodstawnego oskarżania Cię o nieprawidłowości... Oczywiście to wszystko o ile jesteś pewny swoich racji.

@xavi1984 - bez przesady, temat zarabiania w internecie traktuje poważnie i nie robię żadnych wałków bo po co .... Jest ruch można go spieniężyć więc to robię. Już dawno nie mam 17 lat :zeby:

Na moich stronach szły kampanie lenovo, microsoft, asus i innych sporych firm i nigdy nie było żadnych problemów a teraz jakiś niedouczeniec doszukuje się metody na niewypłacenie należności.

Ciekawa rzecz, wymyślili teraz że moją stronę odwiedzają ludzie z za granicy i oni też klikali w reklamie i to również łamie ich regulamin - jaja sobie robią :D

Do końca tygodnia obiecali mi odpowiedź, zobaczymy.

• 1 miesiąc temu...

Z TD współpracuje około pół roku. Wypłaty wychodzą we wtorek,a dochodzą najczęściej w piątek,mam mBank.

Przeczytałem poprzednie opinie,nie wiem jak było wcześniej,ale teraz jest w miarę stabilnie,a ten co wczesniej pisał częściowo ma racje,nie pozwalają na większy zysk,ale walidacja jest raczej uczciwa.

Tak jak pisali przedmówca, pieniążki powinny się dzisiaj pokazać na koncie, ale wątpię ze o 12.30, te zagraniczne wpłaty są inaczej księgowane, ale do 15.30 powinny się pojawić na koncie, ostatnie 3 płatności bodajże były na czas, w tej kwestii TD się poprawiło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności