Skocz do zawartości

Dwa pytania

mrbox

Rekomendowane odpowiedzi

Bry!

ponieważ jestem w trakcie tworzenia swojego katalogu(tematyka- budownictwo/architektura/urządzanie wnętrz), chciałbym się od Was dowiedzieć, jakie kategorie byście sobie życzyli na start? Nie planuję tam robić subkategorii, więc może być ich więcej, niż normalnie, ale też bez przesady. Bez bicia przyznam, że nie mam pomysłu na kategorie tematyczne, a chcę od razu dobrze zacząć ;)

Drugie pytanie, to takie, czy byłoby zapotrzebowanie na precla(e) z płatnymi wpisami? Oczywiście dopiero wtedy, kiedy całość nabierze mocy.

pozdrawiam,

Mr Box

umiesc troche kategorii własnych a reszte się zgłosi o ile bedzie taka opcja.

ad.2 - jak dla mnie nie. chyba ze bedzie stricte tematyczny i very zadbany ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 2 tygodnie później...

Zobacz w dobrych katalogach jakie są kategorie wstaw podobne. I na poczatek pozwól ludziom wpisywać swoje - ale trzymaj to pod kontrolą, bo co powpisują również bzdurnych kategorii.

Precel płatny? Faktycznie powinien mieć duży "power" aby ktoś chciał zapłacić za wpis.

Coraz popularniejsza spedycja drobnicowa dla drobnych przedsiębiorstw.

Nie warto aby przez niewymieniane filtry samochodowe, Twój samochód uległ awarii.

Pamiętaj - wkręty są do wkręcanie, nie do wbijania młotkiem.

Dzięki za odpowiedzi- ja byłem na urlopie i nie mogłem nic odpowiedzieć.

No to na początek wpiszę kilka kategorii, a później najwyżej będę uzupełniał tymi od użytkowników.

KNS- piszę cały skrypt więc raczej będę dbał o całą stronę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności