Skocz do zawartości

padniecie serwera a google ?

Pakemonus

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie jeszcze gorzej bo nie dość że nie chce mi ponownie zindeksować tamtych stron to ma jakieś opory z indexowaniem całkiem nowych podstron.

Kiedyś celowo (aby spróbować pozbyć się filtru) wyrzucałem z google stronę - przekierowaniem na niedziałający serwer. Wprawdzie po ponownej indexacji powróciła i to na lepszych pozycjach ale jakoś tak dziwnie...

Widać ze strona główna jest i jak wejdziemy w kopię z poziomu wyszukiwania to wszystko ok, ale kiedy chcemy wywołać kopię z poziomu Toolbara to jej nima :?

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Mnie jeszcze gorzej bo nie dość że nie chce mi ponownie zindeksować tamtych stron to ma jakieś opory z indexowaniem całkiem nowych podstron.

potwierdzam. u mnie podobnie.

Googlebot mnie jednak rozśmiesza. w jednej subdomenie mam dosyć dużo podstron. Wszystkie były zaindeksowane, teraz około 10% resztwa wypadła.

Śmieszy mnie w nim to, że odwiedza codziennie stronę główna i 2 podstrony. Od kilku dni ciągle te same. Linki do tych 2 podstron są tylko na głównej i nigdzie więcej. na głównej są też inne linki, które są też na innych podstronach m.in. wspomnianych dwóch i za nimi nie podążą.

wiem, że to minie dlatego się nie przejmuje, czekać tylko kiedy znów sie najara i będzie śmiagał.

narazie słyszałem, że googlebot dostał jakiejś alegrii. bodajże na lisy? wiecie coś o tym?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności