Skocz do zawartości

wakacje

Mroofka

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio nachodzą mnie głupie myśli czyli czemu ludzie w wakacje którzy tylko zazwyczaj grają na kompie po 3 godz dziennie w wakacje zaczynają się uczyć robić strony itp kiedy to są właśni wakacje i powinno sie ich użyć żeby odmulić mózg co wy o tym myślicie ?

https://dobree.pl - śmieszne cytaty :)

wakacje wakacje wakacje, aż cięzko czytać. Dla jednych to hobby, dla innych sposób na zarobek, dla innych to praca, nie każdy ma teraz wakacje...

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

Wiesz - podobno kryzys i może ludzie szukają nowych wyzwań ;) .

A tak serio - niby kryzys, wakacje - a znajdź wolne miejsce w pensjonacie czy hotelu nad morzem. Jeśli zajęte są miejsca nawet w hotelach 3-gwiazdkowych w cenie dobrze ponad 400 zł za dobe to ja nic nie rozumiem. I jeszcze jakieś głupie pakiety 7 dniowe od soboty do soboty. To trochę tak jakby hotelarz mi decydował o urlopie.

Ja niestety nie mam wakacji w tym roku. No może jedynie wypad na woodstock był odmulający i weekendowe wypady. Jednak dla mnie okres wakacji to okres wytężonej pracy, gdyż nie mam na głowie szkoły, studiów i innych tego typu zajęć. Niestety jedno woleć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności