Skocz do zawartości

przekierowanie bloga - blogerra na domenę z nową nazwą

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ,

mam bloga pod takim adresem

https://hook-product-dnbnord.blogspot.com/

prawnik banku zakwestionował nazwę dnbnord mimo że nazwa banku brzmi DnB Nord

Czy zmiana adresu poprzez panel bloggera i wykupienie nowej samodzielnej domeny sprawi że:

blog będzie miał automatyczne przekierowanie na nowy adres ?

w wyszukiwarkach blog nie zniknie ?

będzie go dalej można wyszukać po starej nazwie i gogle załatwi to przekierowaniem ?

Może ktoś się orientuje na ile nazwa dnbnord jest naruszeniem nazwy banku DnB NORD

Zainteresowany(a) sposobem gdzie dostać kredyt hipoteczny zobacz mojego bloga.

Historia kredytu hipotecznego w Banku DnB NORD czyli jak podnieść sobie ciśnienie na własne życzenie ;-)

nie wiem czy dobrze rozumie, chcesz przeniesc bloga na nowa domene i pytasz czy jak zmienisz adres w ustawieniach to po wpisaniu adresu starej domeny uruchomi sie automatyczne przekierowanie na nowy adres?

nic takiego nie bedzie mialo miejsca, musisz recznie ustawic przekierowanie 301 ze starej na nowa domene, chyba ze w ustawieniach tego bloga jest funkcja przekierowania no ale pewnie tak nie jest

a co do tej nazwy to mi osobiscie wydaje sie to jakas sciema...

prowadzisz prywatnego bloga opisujac ten ich wynalazek, chyba nie ma w tym nic zlego? masz kropkowac nazwe tego banku tylko dlatego ze piszesz negatywnie? dziwna sprawa, no ale specem nie jestem

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

nie wiem czy dobrze rozumie, chcesz przeniesc bloga na nowa domene i pytasz czy jak zmienisz adres w ustawieniach to po wpisaniu adresu starej domeny uruchomi sie automatyczne przekierowanie na nowy adres?

dokładnie tak

nic takiego nie bedzie mialo miejsca, musisz recznie ustawic przekierowanie 301 ze starej na nowa domene, chyba ze w ustawieniach tego bloga jest funkcja przekierowania no ale pewnie tak nie jest

hmmm domyślam się że nie wiesz gdzie :D

a co do tej nazwy to mi osobiscie wydaje sie to jakas sciema...

prowadzisz prywatnego bloga opisujac ten ich wynalazek, chyba nie ma w tym nic zlego? masz kropkowac nazwe tego banku tylko dlatego ze piszesz negatywnie? dziwna sprawa, no ale specem nie jestem

no własnie też tego nie wiem :)

Zainteresowany(a) sposobem gdzie dostać kredyt hipoteczny zobacz mojego bloga.

Historia kredytu hipotecznego w Banku DnB NORD czyli jak podnieść sobie ciśnienie na własne życzenie ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności