Skocz do zawartości

Linkowanie wpisu

amii

Rekomendowane odpowiedzi

Jak linkuję wpisy z rotacyjnego SWL to dla bezpieczeństwa rozbijam linowanie na trzy anchory, oczywiście będąc świadomym transferu anchor linka, linkuję pod te same frazy co mam we wpisie.

Natomiast moje pytanie do Was to czy nie warto robić takiego myka, że linujemy pod tagi czyli:

1. link do strony głównej

2. link do tagu

3. link do tagu

4 dopałka z rotacyjnego SWL pod te anachory

Najtańsze przedłużenia domen: masternet.pl468x60.jpg

50 zł w zakładzie bez ryzka - betclic.pl

Darmowe gry flash

Jak linkuję wpisy z rotacyjnego SWL to dla bezpieczeństwa rozbijam linowanie na trzy anchory, oczywiście będąc świadomym transferu anchor linka, linkuję pod te same frazy co mam we wpisie.

Natomiast moje pytanie do Was to czy nie warto robić takiego myka, że linujemy pod tagi czyli:

1. link do strony głównej

2. link do tagu

3. link do tagu

4 dopałka z rotacyjnego SWL pod te anachory

jak masz duzo pkt i nie wiesz na co wydac to mozesz

w koncu wzmaciajac komus katalog/precel w ktorym masz swoj wpis posrednio go wzmacniasz

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności